reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny czy Wasze drugie polowki tez was do szalu doprowadzaja w ciazy???? no wszystko absolutnie wszystko mnie wkurza....i nic nie jest dobrze zrobione nawet jak jest dobrzewchodze do domu i krzycze....
No mój się stara.. a ja staram się to doceniać[emoji6] ale nie raz mnie tak wk... że mogłabym wyjść z siebie i stanąć obok[emoji35]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie nie Ty sie teraz oszczedzaj i go przyzwyczajaj bo i przy dziecku pomoc sie przyda a bedzie nauczony to bedzie mu latwiej
Wiem wiem, o to się nie martwię bo on już się nie może doczekać aż maleństwo będzie z nami :) zresztą na 99% wracamy w tym czasie do polski to przez jakiś czas będziemy odpoczywać razem po Anglii [emoji14]

wow:) hmmm no pewnie bedziesz tak 10 t 6d wg usg ale fakt oni leca wg OM -ja bede 13 ty 2d wg usg ale dla nicc 12t 5d. kurcze w pierwszej ciazy mialam duuzzzzzo wczesniej bo 11t2d ...a w yej ciazy wczesniej sie zglosilam i od tazu zabookowali scan...ale wlasnie z taka data...:(
No to mi w szpitalu wpisali dopiero na wg usg 13t6d a wedlug ostatniej @ 13t2d
Dobrze ze chodze prywatnie bo bym zeswirowala.

A wiecie mam taki pomysl bo teraz teoretycznie mam miesiac przerwy w usg u mojego doktora prywatnego i tak sie zastanawiam czy nie isc na usg gdzies indziej w miedzyczasie. Na gruponie sa oferty usg 3d za 79euro wiec to bardzo tanio a mi najbardziej chodzi o to zeby zobaczyc co z tym drugim pustym pecherzykiem bo sie naczytalam glupot w necie o tym zespole zanikajacego blizniaka ze sie teraz boje.. co myslicie?

nie nie Ty sie teraz oszczedzaj i go przyzwyczajaj bo i przy dziecku pomoc sie przyda a bedzie nauczony to bedzie mu latwiej
Dokladnie a w sumie to juz i tak pozno[emoji6]
Moj m od poczatku wiedzial.ze ja nie jestem z tych co uwazaja ze kobieta ma zapierniczac w domu a maz do pracy tylko chodzi wiec od poczatku m robi wszystko i wszystko potrafi, moze pewnych rzeczy nie zrobi tak dobrze jak ja ale juz wole zeby zrobil po swojemu a ja sobie poprawie niz mialabym sama. I na prawde jestem z niego dumna ze sprzata pierze gotuje prasuje okna myje itd. Doslownie potrafi zrobic wszystko[emoji4]

ano i dodam ze nie o prace chodzi ale bardziej o ciotke/mame ... ja mam urodziny za 2 tyg i zawsze robilam male party w domu znaczy ciotka z mezem i moi znajomi 2 pary...ale mi sie raz nie chce w tym roku poza tym bez mojego M.zrobic? niby da sie bo on weekendy pracuje...a jak powiem ze M.tez bedzie to ciotka strzeli focha ;) moze to i dobrze....???
chyba nic w tym roku nie zrobie....macie jskis pomysl?
Grypa zoladkowa. Odwolaj party na dwa dni przed
Albo sie ujawnij.

Wiem wiem, o to się nie martwię bo on już się nie może doczekać aż maleństwo będzie z nami :) zresztą na 99% wracamy w tym czasie do polski to przez jakiś czas będziemy odpoczywać razem po Anglii [emoji14]
A macie plan co bedziecie w pl robic?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.

Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuję [emoji22] trzymaj się Kochana... jeszcze wszystko przed Tobą...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.

Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuję... wiem co czujesz... pamiętaj że po burzy wychodzi slonce... Trzymaj się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Nadrobilam Was. U nas jako tako. Trochę mnie mdli. Mam nadzieję że wszytsko ok z dzidzia bo mam ostatnie myśli żeby iść spr na usg... Wczoraj zaczęliśmy szkole i przedszkole. Dziś dzień drugi. Zobaczymy jak wrażenia po.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A macie plan co bedziecie w pl robic?
Tak, obecnie jesteśmy na etapie kupowania mieszkania do remontu jak je trochę podrasujemy to sprzedamy i będziemy chcieli kupić pensjonat nad morzem a w miedzy czasie będziemy się starać o kredyt hipoteczny. Mój wróci na rynek nieruchomość a ja jeszcze nie wiem co zrobię ze sobą wszystko zależy od tego jak szybko uda nam się ruszyć z pensjonatem czy zdążymy przed zakończeniem mojego macierzyńskiego :)

Tak, obecnie jesteśmy na etapie kupowania mieszkania do remontu jak je trochę podrasujemy to sprzedamy i będziemy chcieli kupić pensjonat nad morzem a w miedzy czasie będziemy się starać o kredyt hipoteczny. Mój wróci na rynek nieruchomość a ja jeszcze nie wiem co zrobię ze sobą wszystko zależy od tego jak szybko uda nam się ruszyć z pensjonatem czy zdążymy przed zakończeniem mojego macierzyńskiego :)
Jak otworzysz pensjonat to daj znać. Zrobimy Ci nalot :)

Wow... mogłabym mieszkać nad polskim morzem - kocham tam odpoczywać. Marzy mi się aby pojechać w przyszłym roku na 10-14dni bo do tej pory jeździliśmy tylko na 7 bo na więcej nas nie było stać.
Jak otworzysz pensjonat to daj znać. Zrobimy Ci nalot :)

Jestem za[emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to super pomysl.i duza inwestycja! Ja tez kocham morze (teraz mieszkam w lini prostej jakis kilometr od morza ale w pl rodzinka z samego poludnia wiec ciezko by bylo nad morze sie wyprowadzic...

Do góry