borzanna32
Początkująca w BB
Czy ginekolog daje bez problemu gdyż pracuje na 3 zmiany dość ciężko i nie wiem czy dostanę L4ja jestem na l4 od początku ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ginekolog daje bez problemu gdyż pracuje na 3 zmiany dość ciężko i nie wiem czy dostanę L4ja jestem na l4 od początku ciąży
wow to wczesnie prawie miesiac przede mna to ktory tydzien bedziesz 14.9???14 września mam pierwszy scan w UK [emoji16] zabrali mocz i 4 fiolki krwi [emoji33] i wywiad zebrali no i to by było na tyle [emoji23]
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
ojejku....strasznie mi przykro... trzymaj sie jutro. Jesli bedziesz sie chciala wygadac to wpadaj do nasDziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.
Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
super ja w pracy tez mam luzy jest to jednak komfort psychicznyDziewczyny , dzis bylam pierwszy dzien w pracy po wakacjach ( pracuje w szkole jako caretaker) i powiedzialam mojej menager i dyrektorce o ciazy. Przyjely to super [emoji3] dyrektorka zabronila mi czego kolwiek podnosic ciezkiego . Do konca tygodnia mamy zrobil risk assessment i da mi dokumenty odnosnie maternity leave. Ciesze sie bardzo, ze wszystko jest ok, bo szczerze mowiac troszke mnie ta sytuacja stresowala.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro[emoji17] mam nadZieję że Twój Aniołek szybko do Ciebie wróci[emoji17]Dziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.
Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No też się zdziwiłam... Dziś jej wyszło z Om 10 tydz + 3 , ale na USG w pl ciąża wyszła tydzień młodsza , więc ja nie wiem czy to już nawet 11 tydz będzie ? Z synem miałam prawie w 14 tyg pierwszy scanwow to wczesnie prawie miesiac przede mna to ktory tydzien bedziesz 14.9???
Moj sie bardzo stara i wszystko robi w domu jak przychodzi z pracy ([emoji6]no prawie wszystko) i to od razu sam ze on bedzie sprzatal, robil zmywarke, pranie itd. Lekkie zakupy robie sama ale po konkretniejsze albo cos ciezszego to albo razem albo sam jedzie. No i glownie ja gotuje ale m pomaga albo jak sie zle czuje to on. Ja sie smieje ze bardzo mi to pasuje a m sie smieje ze tez chcialby byc w ciazy [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny czy Wasze drugie polowki tez was do szalu doprowadzaja w ciazy???? no wszystko absolutnie wszystko mnie wkurza....i nic nie jest dobrze zrobione nawet jak jest dobrzewchodze do domu i krzycze....
U mnie to różnie ale mój chyba zaczyna rozumieć co to są hormony [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] pomaga mi dużo, ale też staram sama robić bo wiadomo że jak się przywyczaje to potem ciężko mi się będzie zebrać przy dziecku [emoji14]Dziewczyny czy Wasze drugie polowki tez was do szalu doprowadzaja w ciazy???? no wszystko absolutnie wszystko mnie wkurza....i nic nie jest dobrze zrobione nawet jak jest dobrzewchodze do domu i krzycze....
wow hmmm no pewnie bedziesz tak 10 t 6d wg usg ale fakt oni leca wg OM -ja bede 13 ty 2d wg usg ale dla nicc 12t 5d. kurcze w pierwszej ciazy mialam duuzzzzzo wczesniej bo 11t2d ...a w yej ciazy wczesniej sie zglosilam i od tazu zabookowali scan...ale wlasnie z taka data...No też się zdziwiłam... Dziś jej wyszło z Om 10 tydz + 3 , ale na USG w pl ciąża wyszła tydzień młodsza , więc ja nie wiem czy to już nawet 11 tydz będzie ? Z synem miałam prawie w 14 tyg pierwszy scan
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
ha ha. no moj tez lata jak w zegarku a mimo to mnie wkurza !!!! bo np zrobil nalesniki - ja lubie owoce na wierzchu a on wsadzil do srodka...wiec awantura!!! no jakbym alergii na faceta dostalaMoj sie bardzo stara i wszystko robi w domu jak przychodzi z pracy ([emoji6]no prawie wszystko) i to od razu sam ze on bedzie sprzatal, robil zmywarke, pranie itd. Lekkie zakupy robie sama ale po konkretniejsze albo cos ciezszego to albo razem albo sam jedzie. No i glownie ja gotuje ale m pomaga albo jak sie zle czuje to on. Ja sie smieje ze bardzo mi to pasuje a m sie smieje ze tez chcialby byc w ciazy [emoji23][emoji23][emoji23]
nie nie Ty sie teraz oszczedzaj i go przyzwyczajaj bo i przy dziecku pomoc sie przyda a bedzie nauczony to bedzie mu latwiejU mnie to różnie ale mój chyba zaczyna rozumieć co to są hormony [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] pomaga mi dużo, ale też staram sama robić bo wiadomo że jak się przywyczaje to potem ciężko mi się będzie zebrać przy dziecku [emoji14]