reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.

Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.

Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]

Strasznie przykro czytać takie wiadomości [emoji22]
Przytulam mocno [emoji17]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki, długo nie pisalam nie czytalam muszę was nadrobić !
Mam termin prenatalnych badań na 9. 10 będzie to badanie z krwi ale tylko na trisomie ( 170 e!) I kasa chorych 1finansuje mi jakieś mega super ekstra USG a to wszystko musi być wykonane w jakiejś klinice specjalizującej się w takich badaniach.

Co do tego testu to 100 e powinna mi zwrócić kasa chorych, ale to po zaplaceniu rachunku.

Przez weekend czułam się na tyle dobrze że zrobiłem gołąbki i mój żołądek i dalam radę! To jest progres bo kuchnia i zapachy...same wiecie[emoji85]

Niestety moja mamcia jest 1100 km ode mnie i zachciolki ciążowe muszę sama przyrządzać [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Narobilas mi niesamowita ochote na golabki. Jutro bede ja pochcic [emoji5]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana trzymaj sie i wpadaj do nas kiedy chcesz. Jestesmy z Toba.
Jak przykro, ze takie rzecz sie zdarzaja [emoji22]

Dziewczyny , dzis bylam pierwszy dzien w pracy po wakacjach ( pracuje w szkole jako caretaker) i powiedzialam mojej menager i dyrektorce o ciazy. Przyjely to super [emoji3] dyrektorka zabronila mi czego kolwiek podnosic ciezkiego . Do konca tygodnia mamy zrobil risk assessment i da mi dokumenty odnosnie maternity leave. Ciesze sie bardzo, ze wszystko jest ok, bo szczerze mowiac troszke mnie ta sytuacja stresowala.

reklama

Przykro mi.
Trzymaj się!

Do góry