reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Ja jestem...Czy któraś z was jest już na l4
Byliśmy na fontannach. Chłopakom bardzo sie podobało nam też.
majorka1988
Ja dzisiaj cały dzień poza domem. Byliśmy w zoo i na zakupach...
Aplikacja mi wariowala,musialam odinstalować i na nowo ściągnąć bo pisać nie moglam.
Ja na l4 planuje iść w lutym,ale jesli w robocie mnie wkurza,to pojde wcześniej, bo i tak gadac beda
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Aplikacja mi wariowala,musialam odinstalować i na nowo ściągnąć bo pisać nie moglam.
Ja na l4 planuje iść w lutym,ale jesli w robocie mnie wkurza,to pojde wcześniej, bo i tak gadac beda
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
majorka1988
A dlaczego jestescie jyz na l4? Jakies problemy?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Dominika81
Dla mnie L4 to teraz jedyne wyjście, bo od poniedziałku miałam być w starej pracy na urlopie wypoczynkowym (46 dni, potem miesiac wypowiedzenia), a 4 września miałam zaczynać nową pracę... ciąża mi pokrzyźowała plany, powrotu do obecnej pracy nie mam więc muszę być na l4 żeby mnie nie zwolnili.
IsabellaSimon
uzarin znalazlam kiedys lekarz mi powiedzial ze to lepsze ale i tak nie pomoglo kurde a ja mam w planach car boot sale dzis....Nie masz altaziajki? Bo to dobre na takie opuchlizny
ja chyba bede musiala pojsc na ta noge na 2 tyg zwolnienia bo praktycznie chodzoc nie move ale zobacze w poniedzialek i umowie sie do GP po zeolnienie . tydzien sobie moge sama wziac....
ja ciagle pregnacare ale one tez sa rizne bo nawet tetaz mam 3 rodzaje... to samo bralam w pierwszej ciazy. ewentualnie lubie online polska apteke novafarm i z tamtad cos zamowieDziewczyny jakie witaminy planujecie brać po 12 tc?
ja w czoraj ciut odkurzylam pranko o wybralidmy sie z synkiem na film gedtival i male zakupy -4 godziny poza domem i na nogach. a potem jeszcze moj syn upiekl(ja ponoc tylko miksowalam ciasto ze sliwkami....mniam wiec to byla moja kolacja wczoraj i chuba zataz bedzie sniadanie
troche mnie w nocy brzuszek pobolewal jak sie przekrecalam i teraz rano tak zakul ze 2 razy az sie zlapalam za niego-zakladam ze dzidziol rosnie i sie rozpycha
wczoraj tez patrzylam na lozeczka i kolyski....hmmm ja chyba nadal chce gracco takie jakby podrozne z przewijakiem...syn pierwszy w lozeczku wogole nie spal troche w kolysce....a glownie ze mna no ale i kolyske chyba.. .
a bouncer od ilu tygodni mozna uzywac bo nie pamietam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry[emoji4] witam wszystkie nowe mamusie [emoji4]
Tyle piszecie że nie nadążam - w ogóle mam wrażenie że wszystko robię w zwolnionym tempie[emoji50]
Z leków biorę luteine 2x1 ale dopochwowo, a co do witamin to planuje zacząć brać jak już minie sezon na świeże warzywa i owoce[emoji4]
Miłego dnia dziewczyny[emoji4]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Tyle piszecie że nie nadążam - w ogóle mam wrażenie że wszystko robię w zwolnionym tempie[emoji50]
Z leków biorę luteine 2x1 ale dopochwowo, a co do witamin to planuje zacząć brać jak już minie sezon na świeże warzywa i owoce[emoji4]
Miłego dnia dziewczyny[emoji4]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom