endles1
Zaciekawiona BB
beta 727,300 mIU/ml wskazuje na 4tc+1, lekarz zaliczył niezłe zaskoczenie bo zobaczył na ekranie 2 pęcherzykiI jak było u gina?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
beta 727,300 mIU/ml wskazuje na 4tc+1, lekarz zaliczył niezłe zaskoczenie bo zobaczył na ekranie 2 pęcherzykiI jak było u gina?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No to gratuluję bliźniaków!beta 727,300 mIU/ml wskazuje na 4tc+1, lekarz zaliczył niezłe zaskoczenie bo zobaczył na ekranie 2 pęcherzyki
dziękuję w imieniu swoim i męża końcem grudnia miałam łyżeczkowanie, więc to prawdziwy cud że udało się zajść w ciążę i to w dodatku bliźniaki ;PNo to gratuluję bliźniaków!
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Wow superbeta 727,300 mIU/ml wskazuje na 4tc+1, lekarz zaliczył niezłe zaskoczenie bo zobaczył na ekranie 2 pęcherzyki
Też chciałabym bliźniaki, ale teraz przy mojej dwójce już nie wiem czy bym podolala [emoji23] ale nie powiem dość wysoka beta przez chwilę dala mi do zastanowienia,ale na usg był g tylko jeden pęcherzyk ....dziękuję w imieniu swoim i męża końcem grudnia miałam łyżeczkowanie, więc to prawdziwy cud że udało się zajść w ciążę i to w dodatku bliźniaki ;P
Wow. Gratulacje zakladam ze urodzisz najwczesniej-nie wiem moze sie myle ale cos mi sie zdaje ze blizniaki predzej na swiat przychodzabeta 727,300 mIU/ml wskazuje na 4tc+1, lekarz zaliczył niezłe zaskoczenie bo zobaczył na ekranie 2 pęcherzyki
następną wizytę mam 30.08 więc zobaczymy co mi wtedy powieWow. Gratulacje zakladam ze urodzisz najwczesniej-nie wiem moze sie myle ale cos mi sie zdaje ze blizniaki predzej na swiat przychodza
O mamo ale wysoka beta na pewno 4t+1d? U mnie w 4t2d jescze nic nie bylo widac [emoji20] wizyte mam teraz 27 dopiero.beta 727,300 mIU/ml wskazuje na 4tc+1, lekarz zaliczył niezłe zaskoczenie bo zobaczył na ekranie 2 pęcherzyki