reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

O mamo ale wysoka beta na pewno 4t+1d? U mnie w 4t2d jescze nic nie bylo widac [emoji20] wizyte mam teraz 27 dopiero.
Gratuluję dwóch pecherzykow [emoji5] [emoji5] [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
tak wychodzi z USG ;) dziękuję, wolę być jednak ostrożna bo różne rzeczy mogą się jeszcze wydarzyc ;D na razie staram się byc dobrej myśli

reklama
tak wychodzi z USG ;) dziękuję, wolę być jednak ostrożna bo różne rzeczy mogą się jeszcze wydarzyc ;D na razie staram się byc dobrej myśli
A jak wychodzi z OM?
Ja tak dopytuje bo mnie tak zmartwilo ze nic nie bylo widac podobno bardzo rzadko cos widac w tym okresie. I beta slaba byla bo tylko 143 ale teraz juz ponad 2000 wiec rosnie ok [emoji5] chyba sie jutro przejde do gp posciemniam cos zeby mi usg zrobili wcześniej ale do tego sciemniania to nie jestem przekonana bo tak nie lubie i wierze w to ze to na dobre nie wychodzi.

A jak wychodzi z OM?
Ja tak dopytuje bo mnie tak zmartwilo ze nic nie bylo widac podobno bardzo rzadko cos widac w tym okresie. I beta slaba byla bo tylko 143 ale teraz juz ponad 2000 wiec rosnie ok [emoji5] chyba sie jutro przejde do gp posciemniam cos zeby mi usg zrobili wcześniej ale do tego sciemniania to nie jestem przekonana bo tak nie lubie i wierze w to ze to na dobre nie wychodzi.

z OM wychodzi 5tc+2

Gratuluję mamie blizniakow, obyś na następnej wizycie usłyszała piękne dwa seduszka :*

Ja to na pewno będę siwa jak tak dalej będzie mnie ciaglo wszystko i do tego piersi bolały :D a i jeszcze zgaga i ciągle głodna chodzę :D

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ja też się trochę obawiam jak to przyjmą w pracy, ale trudno co ma być to będzie, ale poczekam jeszcze trochę i po wizycie powiem. Dagi trzymam kciuki :)
Ja nadal nie czuję dolegliwości ciążowych, poza zgagą, poszłam dzisiaj na bete mam nadzieję że będzie wysoka i trochę mnie uspokoi. Bo cycki nadal nic ;)
Dziewczyny, które mają ją dzieci, jak to jest z noszeniem? Ja mam 2latka, 12kg staram się nie nosić, ale podnieść, przenieść, wsadzić itp muszę i martwię się trochę czy nie zaszkodzi to fasolce...

Siedzę w pracy i już mam tak dosyć.. Ale jeszcze tylko środa i urlop :) miłego dnia!
Ja noszę jak wcześniej, nie mam wyjścia [emoji6]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Endles1 gratuluję bliźniaków[emoji1] to chyba pierwsze na naszym wątku i oby nie ostatnie ( oczywiście życzę t które o tym marzą)[emoji6]
Strasznie irytuje mnie to że nie mogę spac[emoji53] już o 12 w południe jestem zmęczona, zasypiam przed córcia po 20 i rano 6 już nie mogę dosypać... w nocy wstaje 3-5 razy i za każdym razem mecze się z ponownym zaśnięciem. Ech... mam nadzije że po 1trymestrze to się zmieni[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze to ja mam super dobrze w pracy...wrecz nawet chodze sobie pogadac i kawke popic(juz nie kawke;))...;)Jestem sekretarka medyczna wiec nic nie musze nosic -moze pare listow...Dziewczyny a w zasdzie babki z biura (najmlodsza po mnie bo ja jestem baby ma 49 lat reszta w okolicah 60tki:yes:)sa okey a ja wole pracowac ze starszymi.
Managerke tez mam boska- to ona powiedziala sama z miesiac temu ze juz czas najwyzszy zebym miala drugie dziecko;)

Do góry