joabab
Fanka BB :)
Myślę że powinnaś iść do Gp i wszystko powiedzieć . Odstawialas stopniowo Tramadol ? Czy z dnia na dzień ?Dziewczyny ja kompletnie nie wiem co sie ze mna dzieje -normalnie mam panic attacks chyba??? -serce mi wali , robie sie czerwona i nie moge oddechu normalnego zlapac...i do tego rycze i rycze ...ale glownie rano?! spac nie moge budze sie i wnocy i wczesnie rano ...jesc tez nic a nic mi sie nie chce -zjdam na sile dla dzidzi...Kompletny obrot o 180 stopni w porownaniu z pierwsza ciaza -gdzie sie wyciszylam i jadlam za troje i nawet do 6 tyg nie wiedzilam ze jestem....
a wczoraj wieczorem starsznie mnie jajnik ciaganal /pobolewal az sie polozylam - stad te moje pytanie o no spe?
Natomiast po weekendzie gdzie probowalam odgracic chalupe przed powrotem synka z wakacji -juz wiem ze to nie dla mniekregoslup( Luszcycowe zpalenie stawow) mi siada przy naprawde niewielkich pracah domowych typu przebieranie zabawek lub ciuchow w szafie...nie na darmo bylam przez 5 lat na Tramadolu i Bu trans w plastrach...teraz GP powiedziala ze moge bezpiecznie dla dziecka jedynie Codeine uzywac i to tez nie do samego konca ciazy...
Nie chcialabym nic uzywac bo tak by bylo najbezpieczniej ale nie wiem czy dam rade -moze te dobre hormony ciazowe w koncu kopna i przestanie bolec?! dodam ze w pierwszej ciazy czulam sie rewelacyjnie...
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom