reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Też tak czuje[emoji3] siadam w aucie muszę rozpiac spodnie;) bo pija mnie![emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde a mi dzisiaj było wstyd samej przed soba że mnie spodnie piją i sobie myślę "no przesadzasz trochę to 6ty tydzień" Hahahah a jednak...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde a mi dzisiaj było wstyd samej przed soba że mnie spodnie piją i sobie myślę "no przesadzasz trochę to 6ty tydzień" Hahahah a jednak...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A najlepsze że 2 kg schudlam[emoji6]
Ale mam z czego to mogę

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny te co sa po raz kolejny w ciazy -mnie sie wydaje ze fiksuje ale brzuch i ogolnie czuje sie wieksza ! i bron boze nie mowie ze to brzuch ciazowy w 4-5tygodniu ale jestem tak wzdeta? moje normalne spodnie mi sie na pol w brzuch wpijaja.... a wy macie juz brzuszki???
Dokładnie! Też tak mam. spodnie te bardziej dopasowane strasznie mnie uwierają więc chodzę w luźnych. Taka właśnie większa sìę czuję
ano I mam dreszcze co jakis czas od paru dni ...ktoras tez tak ma dziewczyny????

Dziewczyny pomocy... Są wśród Nas pielęgniarki a ja zielona.... Dostałam właśnie wyniki badań : TSH 6,110 mU/l ,
ciała ketonowe 150 mg/dl,
MCHC 35,5 ,
MPV: % neurocyt 74,1% % limfoc 17,2%
Liczba limfocytow 0,79 G/l
IgG 171,7
Toxoplazmoza 196,2....

Googla się boje odpalac a nie mam kogo zapytac....

reklama
Dziewczyny pomocy... Są wśród Nas pielęgniarki a ja zielona.... Dostałam właśnie wyniki badań : TSH 6,110 mU/l ,
ciała ketonowe 150 mg/dl,
MCHC 35,5 ,
MPV: % neurocyt 74,1% % limfoc 17,2%
Liczba limfocytow 0,79 G/l
IgG 171,7
Toxoplazmoza 196,2....

Googla się boje odpalac a nie mam kogo zapytac....
Iwona potrafię się wypowiedZieć tylko na temat tsh bo z tym walczyłam w pierwszej ciąży a teraz muszę pilnować. Endokrynolog mi powiedZiał że najlepiej trzymać poziom 1,5-2,5 i brałam całą ciążę euthyrox 50. Wiem też że w ciąży tsh może wzrosnąć ale nie wiem od którego momentu muszą być wdrozone leki.

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry