reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

To jakos tak ja ...powiedz prosze jakiego kalkulatorka uzywasz do oblicznia tygodni? czy to z usg? Bo mi raz 4 a raz 5ty tydzien wychodzi...zalezy ktorego uzyje online... :(
Uzywalam " moj kalendarzyk" do kontroli moich cykli i on mi teraz pokazuje w którym tygodniu i dniu jestem

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też miałam zamiar się rozplakac tak mnie wszystko wkurza, jakby tego było mało to nie wysypiam się chodzę jak zombi. Budzę się w nocy jakoś 1 czy 2 i nie śpię do 6 rano, usypiam i wstaje kolo 8. W dzień nie mogę usnac a nawet jak usne to bardziej czuwam niż śpię. Ja dreszczy nie mam ale strasznie się poce najbardziej w nocy.
kurcze ja tez sie budze w nocy kolo 2-3i ogladam seriale czasem i do 5rano. potem drzemka i o 7am pobudka do pracy....

ale nie pamietam tego niespania z pierwszej ciazy ...

Uzywalam " moj kalendarzyk" do kontroli moich cykli i on mi teraz pokazuje w którym tygodniu i dniu jestem

dzieki ale chyba i tak nie zrozumialam -taki online czy Twoj prywatny....ja juz nic nie kumam po 8 godz w biurze!

Ja niestety pamiętam większą połowę ciąży nie spalam ale zaczęło się to jakoś od 2trymestru nie tak wcześnie jak teraz. Jestem przez to rozdrażniona niesamowicie.
a ja wrecz odwrotnie pamietam ze spalam dzien i noc non stop przez pierwszych 8 tygodnii..

Dziewczyny te co sa po raz kolejny w ciazy -mnie sie wydaje ze fiksuje ale brzuch i ogolnie czuje sie wieksza ! i bron boze nie mowie ze to brzuch ciazowy w 4-5tygodniu ale jestem tak wzdeta? moje normalne spodnie mi sie na pol w brzuch wpijaja.... a wy macie juz brzuszki???

a dziwne to bo apetytu brak....no tyle ze mniej sie zdecydowanie ruszam chociazby dlatego ze nie biegam po syna do szkoly!

a i najwazniejsza rzecz czy ktoras z Was ma krew Rh-?

ja mialam konflikt serologiczny w pierwszej ciazy a teraz kompletnie nie wiem jak to sie ma do drugiej???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale nie pamietam tego niespania z pierwszej ciazy ...
Ja niestety pamiętam większą połowę ciąży nie spalam ale zaczęło się to jakoś od 2trymestru nie tak wcześnie jak teraz. Jestem przez to rozdrażniona niesamowicie.

a i najwazniejsza rzecz czy ktoras z Was ma krew Rh-?

ja mialam konflikt serologiczny w pierwszej ciazy a teraz kompletnie nie wiem jak to sie ma do drugiej???
Tez mam 0rh- ja zaraz po krwawieniu miałam podawana imunoglobine to w razie poronienia a żeby chronić kolejna ciaze podobno ale dostałam tez jakoś w 24tc i wtedy nikt już nie mówił o jakimś zagrożeniu czy coś tylko ze trzeba właśnie w razie kolejnej ciąży i pamiętam ze po cesarce dostałam jeszcze jedna dawkę ☺ teraz już kazał mi zrobić grupę żeby sprawdzic czy są przeciwciała ale nie ma i jest wszystko ok.

a dziwne to bo apetytu brak....no tyle ze mniej sie zdecydowanie ruszam chociazby dlatego ze nie biegam po syna do szkoly!
Brak apetytu się zdaza w pierwszym trymestrze, wzdęcia też sa norma...

Ja się zastanawiam co bede widziała z trzy tygodnie na usg... oby było serduszko ładne...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

dzieki ale chyba i tak nie zrozumialam -taki online czy Twoj prywatny....ja juz nic nie kumam po 8 godz w biurze!
Aplikacja [emoji3]

Dziewczyny te co sa po raz kolejny w ciazy -mnie sie wydaje ze fiksuje ale brzuch i ogolnie czuje sie wieksza ! i bron boze nie mowie ze to brzuch ciazowy w 4-5tygodniu ale jestem tak wzdeta? moje normalne spodnie mi sie na pol w brzuch wpijaja.... a wy macie juz brzuszki???
Też tak czuje[emoji3] siadam w aucie muszę rozpiac spodnie;) bo pija mnie![emoji23]

Hej :) chciałam się przywitać :) co prawda dopiero początek i nie wiadomo jak będzie dalej, ale gdzie będzie lepiej jak nie tu...
Jestem już wyjadaczem w wątkach ciążowych i nie myślałam, że kiedykolwiek wrócę ale los postanowił za mnie więc witam się serdecznie :*

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) chciałam się przywitać :) co prawda dopiero początek i nie wiadomo jak będzie dalej, ale gdzie będzie lepiej jak nie tu...
Jestem już wyjadaczem w wątkach ciążowych i nie myślałam, że kiedykolwiek wrócę ale los postanowił za mnie więc witam się serdecznie :*

Witam[emoji5]
Powiedz wyjadaczu [emoji6] ile dzieci Masz?

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
U nas zle niestety, czekam na oczyszczenie, oby samo się zaczęło :(
Beta prawie nie przyrosla przez 48h
Powodzenia dziewczyny!

Bardzo mi przykro :(

Jestem po wizycie.Chyba czeka mnie kolejna strata [emoji17].Jestem w prawie 7 tc ,a serduszko nie biło za 2 tygodnie kolejna wizyta jak nic się nie zmieni to czeka mnie poronienie.
Musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki za serduszko :)

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Wygląda na to, że będzie numer cztery :)

To jak u mnie :)

Do góry