reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja się położyłam popołudniu bo mnie ta głowa tak od rana bolała i wstałam po 20 dopiero
Przyszedł mi list ze szpitala że mam spotkanie z położna pierwsze 31 sierpnia , jako że wtedy jeszcze w Pl będę to muszę przełożyć , więc pewnie będę mieć jeszcze później
Ciekawe czy zdarza z tym USG pierwszym do 13 tygodnia

Witam nowe mamuśki [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
a gdzie jestes na stale ? UK moze???

Dzień dobry. Tak jak obiecałam odzywam się. Jestem juz po badaniu usg. Niestety na serduszko muszę jeszcze poczekać. Ale pecherzyk juz jest. Kolejne badanie za 2 tygodnie... do tego czasu zwariuje [emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Super !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas zle niestety, czekam na oczyszczenie, oby samo się zaczęło :(
Beta prawie nie przyrosla przez 48h
Powodzenia dziewczyny!
Przykro mi[emoji17]

Ala nie załamuj się mi lekarka powiedziała jak byłam w 6t5d że jeszcze może serdusZka nie być więc jeszcze trochę cierpliwości i powinnaś widzieć upragnione serduszko[emoji5]

Mam problemy z apka - daje wiadomości zawiesza się i w ogóle jak wejdę to mnie cofa na 97str[emoji51]

Arvena ja też dzisiaj kiepsko z samopoczuciem ale zwalam to na upał - mam nadzieję że znów popada bo nie ma czym oddychać[emoji6] w pracy padła klima i te 15osób w jednym pokoju to jakaś masakra... uciekałam do wc aby pooddychać [emoji12]

a gdzie jestes na stale ? UK moze???

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jestem odmieniec[emoji23] karta ciąży jest, wszystkie badania na syfilis i te inne standardowe w ciąży porobione[emoji6] a dziś dopiero 4t2d. We wtorek wyniki, toteż wizyta[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
To jakos tak ja ...powiedz prosze jakiego kalkulatorka uzywasz do oblicznia tygodni? czy to z usg? Bo mi raz 4 a raz 5ty tydzien wychodzi...zalezy ktorego uzyje online... :(

Wczoraj dostałam list na pierwsza wizyte z położną na 31/08 wtedy będą robili badania, bede wtedy w 8,5 t. Mieszkam w UK wiec i tak dość szybko mnie wysłali.
Mialam mieć prywatnie usg w 6 tyg ale przeniosłam na 9 bo nie chce sie rozczarowac jesli tak wcześnie byśmy serduszka nie usłyszeli...
Życzę powodzenia wszystkim dziewczynom które dziś maja badania, czekamy na info :)
Oooo to tak jak ja-UK . a ja dopiero do GP ide w Poniedzialek I to on dopiero mnie skieruje do polznej etc.....

Oooo to tak jak ja-UK . a ja dopiero do GP ide w Poniedzialek I to on dopiero mnie skieruje do polznej etc.....
A powiedz jeszcze prosze Londym moze????

No I fakt bardzo szybko masz spoatkanie z polozna jak na UK ;)

Jestem po wizycie.Chyba czeka mnie kolejna strata [emoji17].Jestem w prawie 7 tc ,a serduszko nie biło za 2 tygodnie kolejna wizyta jak nic się nie zmieni to czeka mnie poronienie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Glowa do gory ! Bedzie dobrze... co lekarz konkretnie powiedzial????

U nas zle niestety, czekam na oczyszczenie, oby samo się zaczęło :(
Beta prawie nie przyrosla przez 48h
Powodzenia dziewczyny!
ale ktoras z dziewczyn juz pisala ze roznie bywa I tez byla w podbramkowej sytauacji a teraz ma 1.5 roku core...glow do gory ! trzeba wierzyc ze bedzie dobrze!!!

Mnie dzis brzuch boli... nie mocno ale zawsze!!!

ano I mam dreszcze co jakis czas od paru dni ...ktoras tez tak ma dziewczyny????

No I w ogole jakos ryczes mi sie chce...hormony ????

ale ktoras z dziewczyn juz pisala ze roznie bywa I tez byla w podbramkowej sytauacji a teraz ma 1.5 roku core...glow do gory ! trzeba wierzyc ze bedzie dobrze!!!
Ja pisałam wcześniej swoim przypadku u mnie było już serio kiepsko czerwona żywa krew... myślałam że zaczęło sie najgorsze.. niestety każda z kobiet jest inna i u każdej krwawienie moze oznaczac coś innego u mnie okazalo się ze nie miało to wpływu na dzieciątko.. Znam dziewczyne ktorej beta nie rosła chyba około 3 czy 4 dni a później przenosiła ciaze☺ dopóki nie ma ostatecznego wyroku to głowa do góry dziewczyny ! U mnie ginekolog wydała wyrok i teraz jak bym ją spotkała na pewno bym sobie nie odebrała przyjemności pokazać jej jak wygląda moje 18 miesieczne puste jajo ☺

ano I mam dreszcze co jakis czas od paru dni ...ktoras tez tak ma dziewczyny????
Ja mam. Prawie codziennie jak wracam z pracy i już jestem taka padnięta a nie mogę się położyć. Jak już się kładę o tej 21 to tak mnie telepie że pod kołdrą zasypiam, gdzie na dworze upal[emoji6]
Myślę że te dreszcze są że zmęczenia - organizm dopomina się wypoczynku, staram się nie doszukiwać w tym nic więcej. Mnie również jeszcze pobolewa podbrUsze i jajniki.

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No I w ogole jakos ryczes mi sie chce...hormony ????
Ja też miałam zamiar się rozplakac tak mnie wszystko wkurza, jakby tego było mało to nie wysypiam się chodzę jak zombi. Budzę się w nocy jakoś 1 czy 2 i nie śpię do 6 rano, usypiam i wstaje kolo 8. W dzień nie mogę usnac a nawet jak usne to bardziej czuwam niż śpię. Ja dreszczy nie mam ale strasznie się poce najbardziej w nocy.

Do góry