damagi
Fanka BB :)
To nawet nie kłucie. Nie umiem tego opisać heh. Wyczytałam gdzieś że jak macica umiejscowi się na pęcherz to gdy najmniejsza ilość moczu się w nim pojawi to jak się wysikam to ona się tak szybko rozkurcza i to Jest to uczucie. Wypilam butelke wody. Porządnie się wysikalam i jakby przeszło... Ale mocz zbadam i w razie czego pojadę na izbę przyjec ( u nas na dyżurze siedzi taki młodziutka internista i jakoś mu nie ufam hehe)Dokładnie, też ciągle biegam do toalety. Ale kłucie/pieczenie/ból odczuwałam jedynie przy zapaleniu.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ps: w aptece bali się cokolwiek dac. W klinice nie odbierają a prywatnego numeru od lekarki nie mam bo to siostra zakonna i ciągle na mszy albo coś Ale oni oddzwonia jak zobaczą tyle połączeń...To nawet nie kłucie. Nie umiem tego opisać heh. Wyczytałam gdzieś że jak macica umiejscowi się na pęcherz to gdy najmniejsza ilość moczu się w nim pojawi to jak się wysikam to ona się tak szybko rozkurcza i to Jest to uczucie. Wypilam butelke wody. Porządnie się wysikalam i jakby przeszło... Ale mocz zbadam i w razie czego pojadę na izbę przyjec ( u nas na dyżurze siedzi taki młodziutka internista i jakoś mu nie ufam hehe)
Ostatnio edytowane przez moderatora: