IsabellaSimon
Fanka BB :)
Dominka81 super news gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie bede pobierać komórek.
Dziewczyny, byłam dziś na usg genetycznym i wszystko jest w porządku uff.. kamień z serca...
Ostatnio strasznie sie martwiłam, bo wcześniej to chyba miałam wzdęcia które mi się skończyły, bo brzuch mam płaski, wszystkie spodnie moje ok, niektóre nawet luźno sie zapinają bez żadnego problemu i już sie martwic zaczęłam, ale to widocznie taka ciąża że brzuszek będzie pózniej
W każdnym razie przeziernośc karkowa, przegroda nosowa, nerki, serduszko, wątroba, wszystko jak trzeba z usg 11t +6 dni i termin na 03.04. A z om 12t +0dni i termin na 02.04. Więc wszystko w punkt
Idę jeszcze za tydzień bo chyba bede ciąże prowadziła u dwóch lekarzy, to jeszcze raz mi sprawdzi wszystko ponownie za tydIzien.
No i nie będę robiła tych badań pappa.
Żeby oddychać? Skropić piżamę/ poduszkę olbas oil?Czy jtoras wie jak opanowac katar?
Czuje sie do dupy...
ooooo to ja mam prenatalne najpozniej z calego forum 10.10 -bede juz miala skonczony 13 tydzien....Hej dziewczyny,
Gratuluję udanych prenatalnych! Ja czekam do 9.10.
Czytałam co pisałyście o płynach do higieny intymnej i powiem tak - od dawna używam lactacydu i bardzo mi służy. Jak się myję normalnym płynem często mam podrażnienia i stany zapalne.
Ja wieczorem tez wyglądam jak w 5 miesiącu! Co zrobić żeby pozbyć się tych nieszczęsnych gazów??? No przecież nie od ciąży tak wyglądam!
A No i dołączam do obolałych. Wlazło mi dziś jakieś lumbago w okolice krzyż/kość ogonowa! Ledwo łażę! Co to jest???!!!
mozna tez bsrdzo podobny syrop z czosnku i z miody zrbic ponoc jest mocniejszy niz cebulowy....Są syropy na okres ciąży. Kiedyś mi dali (ktoś tu wrzucił nawet obrazek z nim). U mnie wtedy niezbyt działał ale to było zanim doprowadziłam poziom vit d do porzadku. Ps. Był ochydny ;p możesz też spróbować syropu z cebuli mój ulubiony
Ps. Plukanie nosa i inhalacje też może pomogą. Jeśli to zatoki to warto je rozgrzać