IsabellaSimon
Fanka BB :)
Witam Was. Jestem mama 4 dzieciaków w przedziale wiekowym 17-10 lat. I teraz jak wszystko będzie dobrze to kolejny bobas przyjdzie w 2018.Trochę się martwię bo mam 39 lat, żeby wszystko było dobrze. Jestem w 7 tygodniu ciąży i narazie nikomu nie mówiłam oprócz mężowi i dzieciakom, gdyż w lutym poroniłam w 8 tyg. Przeżyłam szok nigdy nie miałam problemu z ciąża. Zaczęłam przeglądać internet ze dużo kobiet w rożnym wieku traci w tym czasie dziecko. Trzymam za was wszystkie kciuki
ja lecialam tudzien temu pocztek 6 tug -no problemsMoże temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźćczy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
WitajWitam Was. Jestem mama 4 dzieciaków w przedziale wiekowym 17-10 lat. I teraz jak wszystko będzie dobrze to kolejny bobas przyjdzie w 2018.Trochę się martwię bo mam 39 lat, żeby wszystko było dobrze. Jestem w 7 tygodniu ciąży i narazie nikomu nie mówiłam oprócz mężowi i dzieciakom, gdyż w lutym poroniłam w 8 tyg. Przeżyłam szok nigdy nie miałam problemu z ciąża. Zaczęłam przeglądać internet ze dużo kobiet w rożnym wieku traci w tym czasie dziecko. Trzymam za was wszystkie kciuki
ja nic nie kupilam i nic tez po synku nie mam. troche chlopiecych po najlepszej psiapsiolki synku dostane...ale czy akurat sie przydadza
Ale sam lekarz nie byl niczego pewny bo rzeczywiscie wszystko sieteraz z dnia na dzien zmienia dlatego tak szubko wracasz na wizyte. Dobrze ze wyjezdzasz troche mysli zajmiesz czyms innym i powodzenia w ppnoedzialek. Bedzie dobrzeDziekuje dziewczyny za miłe słowa. Jutro mam zaplanowany wyjazd i nie mam jak podjechać do innego lekarza albo na badania. Chyba musze czekać do poniedziałku. Do lekarza nie mam zastrzeżeń, jest jednym z najlepszych w moim mieście.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
boo hoo. wrocil mi smak na slodkie
tak sie zastanawiam jak i kiedy powiedziec o ciazy mamie i ciotce
FajnoWitam kwietniowe mamusie ☺ Dołączam Do Was , moja druga ciąża . 4 cykl starań , wczoraj wizyta u lekarza 6 tydzien i 4 dzień . Serduszko puka ❤❤ Termin wyliczony na 19 marca . Pozdrawiam![]()
termin porodu chyba tez od dlugosci cykli zalezy...Asienkakk ja tez dzis mam 9t0d i termin 6 kwietnia
a to psikusJa w środè miałam 9t0d wg usg a 9t2d wg OM I termin 01.04...![]()
powodzenia dziewczyny. jak nic beda 3 dobre wiadomosciDominika i lawendowamama powodzenia dzis na wizytach (bo chyba tylko my trzy mamy dzis)
Ja czym blizej tym sie bardziej boje a z drugiej strony nie moge doczekac
Ostatnio edytowane przez moderatora: