Cześć dawno nie zaglądałam a jestem dziś po pierwszym usg wiek płodu określony prawie identycznie z moimi wyliczeniami 7+3, bije serduszko teraz już chyba powinno być z górki mam nadzieję że u pozostałych też wszystko pięknie rośnie1 (09.30) wanda123 / usg, wiz. kontr. /
31 (12:30) Iwona Waw / gin /
31 (13:30) LMax / midwife /
31 (19:50) igafiga /gin, usg /
Dziewczyny koniecznie napiszcie jak po wizytach
reklama
joabab
Fanka BB :)
Ja leciałam dwa razy , jutro lecę 3 raz w ciągu 10 dni. Wszystko ok .Może temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźć czy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
Czesc dziewczyny .
Gratuluję wszystkich wizyt .
Jutro wracam do UK więc i będę tutaj wkońcu na bierzaco.
Pozdrawiam .
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
nukame
Może temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźć czy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
Ja tez latam, ostatnio 3 razy w ciagu tygodnia, za dwa tygodnie znowu lece 2 razy, i potem za kolejne dwa kolejne 2 razy. Poza tym zanim jeszcze wiedzialam, ze juz jestem w ciazy tez latalam. Poki co wszystko ok.
kredka82
Ja nie bede latac bo boje sie ryzykowac.Może temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźć czy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
Lilumi
Mnie 9 września czeka męcząca podróż samochodem, wyruszamy z narzeczonym o 3 rano z domu i jedziemy na przegląd koni z naszą kobyłką i jej źrebakiem . Jestem z podlasia i jedziemy za Łódź na ten przegląd. Mam nadzieję ze dam radę wytrzymać podróż, któraś z was miała takie dlugie podróże samochodem w 1 trymestrze? Jakieś rady? Jak to znioslyscie?
Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
kwiatuszekq20
Mnie pokusiło na bodziaki ale poszaleje po prenatalnych. Też mam sporo po siostrach
Jestem ostatnia z rodzeństwa bezdzietni a mam sporo rodzeństwa bo aż 6
Jestem ostatnia z rodzeństwa bezdzietni a mam sporo rodzeństwa bo aż 6
nukame
Boże kusi was już na zakupy
Mi wpadly dwa bodziaki w TK Maxie do koszyka... i przyznaje sie jeszcze do przegladania opinii o wozkach... wiecej grzechow nie pamietam...
kwiatuszekq20
Ha ha wózek i łóżeczko to już mam upatrzone
reklama
a_gdyby_tak
No dobra...Mi wpadly dwa bodziaki w TK Maxie do koszyka... i przyznaje sie jeszcze do przegladania opinii o wozkach... wiecej grzechow nie pamietam...
Jakieś dwa tygodnie temu dokupilam gondole do wózka...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom