IsabellaSimon
Fanka BB :)
Witam Was. Jestem mama 4 dzieciaków w przedziale wiekowym 17-10 lat. I teraz jak wszystko będzie dobrze to kolejny bobas przyjdzie w 2018. Trochę się martwię bo mam 39 lat, żeby wszystko było dobrze. Jestem w 7 tygodniu ciąży i narazie nikomu nie mówiłam oprócz mężowi i dzieciakom, gdyż w lutym poroniłam w 8 tyg. Przeżyłam szok nigdy nie miałam problemu z ciąża. Zaczęłam przeglądać internet ze dużo kobiet w rożnym wieku traci w tym czasie dziecko. Trzymam za was wszystkie kciuki
ja lecialam tudzien temu pocztek 6 tug -no problemsMoże temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźć czy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
Witaj ja za 3 tyg koncze 37 latWitam Was. Jestem mama 4 dzieciaków w przedziale wiekowym 17-10 lat. I teraz jak wszystko będzie dobrze to kolejny bobas przyjdzie w 2018. Trochę się martwię bo mam 39 lat, żeby wszystko było dobrze. Jestem w 7 tygodniu ciąży i narazie nikomu nie mówiłam oprócz mężowi i dzieciakom, gdyż w lutym poroniłam w 8 tyg. Przeżyłam szok nigdy nie miałam problemu z ciąża. Zaczęłam przeglądać internet ze dużo kobiet w rożnym wieku traci w tym czasie dziecko. Trzymam za was wszystkie kciuki
ja nic nie kupilam i nic tez po synku nie mam. troche chlopiecych po najlepszej psiapsiolki synku dostane...ale czy akurat sie przydadza
Ale sam lekarz nie byl niczego pewny bo rzeczywiscie wszystko sieteraz z dnia na dzien zmienia dlatego tak szubko wracasz na wizyte. Dobrze ze wyjezdzasz troche mysli zajmiesz czyms innym i powodzenia w ppnoedzialek. Bedzie dobrzeDziekuje dziewczyny za miłe słowa. Jutro mam zaplanowany wyjazd i nie mam jak podjechać do innego lekarza albo na badania. Chyba musze czekać do poniedziałku. Do lekarza nie mam zastrzeżeń, jest jednym z najlepszych w moim mieście.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
boo hoo. wrocil mi smak na slodkie i wogole moge jesc i jesc ....a ja mam przed soba wakacje w hiszpani w pazdzierniku- bede ogromniasta...
tak sie zastanawiam jak i kiedy powiedziec o ciazy mamie i ciotce wczoraj z ciotka siedzialam przy stole i tak sobie pomyslalam ze chyba nie dam rady...serio nawet rozwazam email....potem wyjazd na tydzien do Spain i potem mozemy porozmawiac ewentualnie jak ochlona...ja wiem ze sie naslucham samych przykrych rzeczy i pretensji ze jak ja moglam? i to z kim???i ze do grobu je wpedze! i ze dzieciom zycie zrujonawalam! etc wiec wcale mi sie nie spieszy do tego...natomiast inna sprawa czy mi sie uda brzucho ukryc do 10.10 wtedy mam prenatalne...ach chyba cala ta sytuacjia odbiera mi spora czesc radosci z ciazy
Fajno GratulacjeWitam kwietniowe mamusie ☺ Dołączam Do Was , moja druga ciąża . 4 cykl starań , wczoraj wizyta u lekarza 6 tydzien i 4 dzień . Serduszko puka ❤❤ Termin wyliczony na 19 marca . Pozdrawiam
termin porodu chyba tez od dlugosci cykli zalezy...Asienkakk ja tez dzis mam 9t0d i termin 6 kwietnia
a to psikusJa w środè miałam 9t0d wg usg a 9t2d wg OM I termin 01.04...
powodzenia dziewczyny. jak nic beda 3 dobre wiadomosciDominika i lawendowamama powodzenia dzis na wizytach (bo chyba tylko my trzy mamy dzis)
Ja czym blizej tym sie bardziej boje a z drugiej strony nie moge doczekac
Ostatnio edytowane przez moderatora: