reklama
Ja pije wodę non stop małymi lyczkami....Pewnie juz taki temat był, nie mam siły szukać po postach wiec pytam tutaj: co stosujecie na mdłości?
Bo złapaly mnie okropne dziś . Dodam ze nie lubie imbiru...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
a_gdyby_tak
Fanka BB :)
Mnie też woda pomaga. Choć odrobina. Całe szczęście męczę się tylko rano. A potem już jem i piję normalnie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Roni21
Spider's Web
IzabellaSimone u mnie w rodzinie nie ma żadnych bliźniaków, w żadnym pokoleniu. U męża też nigdy. Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych i co? Blizniaki...
Matko Wy już spodni nie dopinacie? Jeszcze nikt nawet 10 tyg nawet nie dobil. Zawrotne tempo. Ja jeszcze długo w swoich normalnych dżinsach zamierzam chodzic
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Matko Wy już spodni nie dopinacie? Jeszcze nikt nawet 10 tyg nawet nie dobil. Zawrotne tempo. Ja jeszcze długo w swoich normalnych dżinsach zamierzam chodzic
alunia87
Ja zaczynałam z 84 [emoji32],a teraz mam 86 ,a to dopiero 10 tc.Staram się pilnować,bo na początku czerwca robiłam hormony i ogólnie krzywą cukrową i wszystko było do bani.Teraz czekam na wizytę u gina ,żeby spojrzał na nowe wyniki.Dziewczyny co do wagi to ja to mam gdzies.. bede sie martwic jak urodze[emoji16] za chwile bede pewno wygladac jak wieloryb no ale co zrobic.. zaczynalam z waga 86 na koniec czerwca (178cm) a juz mam 3kg na plusie.. tylko ze u m ie wszystko sie kumuluje na brzuchu i ja musze maskowac bo juz na 5 miesiac wygladam.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Lawendowamama
Początkująca w BB
Ja też piję wodę z cytryną, najlepiej lekko gazowana i schłodzona mi wchodzi i staram się jeść tak co 3h wtedy mi lepiej ja już też w spodnie się zapiąć nie mogę i czekam bardzo na wizytę i serduszko bo już nie wiem jak się ubierać
majorka1988
Czekam na wizytę i zaraz oszaleje[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
kredka82
Ja bede miec w piatek 9t0d czyli 10 tydzien zaczne[emoji16]IzabellaSimone u mnie w rodzinie nie ma żadnych bliźniaków, w żadnym pokoleniu. U męża też nigdy. Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych i co? Blizniaki...
reklama
Dominika81
nie no, ja się w dżinsy też dopinam, ale brzuch widze już mi powoli odstaje
ja dziś mam 9tyg + 3 dni, to też już 10-ty
majorka - trzymamy kciuki!
ja dziś mam 9tyg + 3 dni, to też już 10-ty
majorka - trzymamy kciuki!