SOMEONE
Fanka BB :)
Bralam paracetamol w miare mozliwosci ,czasami po prostu to przetrzymywalam jakosBoże jak Ty funkcjonowalas? brałas cały czas paracetamol?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bralam paracetamol w miare mozliwosci ,czasami po prostu to przetrzymywalam jakosBoże jak Ty funkcjonowalas? brałas cały czas paracetamol?
Nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze, wez do poczekalni jakas ciekawa gazete by odgonic mysli i kilka glebokich wdechow.. Stres tylko szkodzi.. Trzymam kciuki, powodzeniaJa chyba dziś zawału dostanę przed tym usg tak się stresuję normalnie...
Iwonawaw - nie stresuj sie!!
Ja juz macham ręką na wagę...
Nie mam na to wpływu...
W 1 ciąży przytyłam ponad 30 kg, startowałam z 68 a dobiłam do setki... a byłam pół ciąży na diecie bezcukrowej, niskoweglowodanowej.
W 2 i 3 przytyłam po ok 12-15. I porzadny brzuszek dopiero w 5-6 m-cu było widać... a teraz czuje że już mi brzuch wywala... każda ciąża inna.
Pocieszam się że zazwyczaj dobrze mi karmienie idzie i po porodzie bez diety wracam do swojej wagi w ciągu 6-8 miesiecy. Najlepiej sie czuje przy 68kg, fajnie wtedy wygladam, chociaż teraz wróciłam tylko do 72.
Miałam właśnie przechodzić na jakąś dietę ale na razie trzeba odpuścić.
Ja musiałam juz zrezygnować z dżinsów na rzecz materiałowych rozciagliwych spodni. Jeszcze się w dżiny mieszczę ale pod koniec dnia wszystko się na brzuchu odciska. Luźne kiecki ot co albo tuniki trzeba zacząć nosić; )Juz zaczęłam szukać ciuchów ciążliwych, bo tak jak tobie brzuszek najbardziej mi wybilo i ledwo do moich spodni sie mieszcze.. :/
Juz zaczęłam szukać ciuchów ciążliwych, bo tak jak tobie brzuszek najbardziej mi wybilo i ledwo do moich spodni sie mieszcze.. :/