reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Lekarze i tak liczą skończone pełne tyg ;) przynajmniej u mnie wszyscy. Jak jest 8 to 8 a nie 9 ;) jak się ma urodziny to też nie mówi się że mam 32 skoro skończyłam np 31 :)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IzabellaSimone u mnie w rodzinie nie ma żadnych bliźniaków, w żadnym pokoleniu. U męża też nigdy. Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych i co? Blizniaki...

Matko Wy już spodni nie dopinacie? Jeszcze nikt nawet 10 tyg nawet nie dobil. Zawrotne tempo. Ja jeszcze długo w swoich normalnych dżinsach zamierzam chodzic :)

Ja za dwa dni 10 tc dzis 9tc 5dz

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Serio jest to dla mnie zaskoczenie. Na niejednym wątku ciążowym byłam, sama jestem w 5 ciąży (a podobno w kolejnych szybciej wyskakuje) a tu taki ekspres :)

Roni21 Przy bliznietach ponoć tez szybciej brzuszek wyskakuje, zobaczymy czy się sprawdza

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 7 tydzień i 4 dzień. Jakoś tak bym przyspieszyła czas żeby ciąża juz była bardziej zaawansowana albo zeby najlepiej maleństwo juz z nami było ^^ Nie mogę się doczekac żeby przytulić dzidzie :D

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tak, liczy się pełny skończony tydzień, także na razie 9 ;)

To Ty pierwsza lecisz
emoji16.png

nie licze na to... mam termin 1-2 kwietnia. teraz z usg wyszło 5 kwietnia, zobacze jak mi lekarz w piątek wpisze w kartę ciąży, ale raczej wpisze mi 2 kwietnia, bo tak ostatnio sprawdzał na swoim magicznym suwaczku ;)
w każdym razie nie liczę na szybkie rozpakowywanie się, bo ja zawsze przenoszę ciąże...
pierwsza miałam cesarkę dzieńn po terminie, ale drugi miałam wywoływany 10 dni po terminie I trzeci wywoływany 9 dni po terminie.. także może do w pierwszej połowie kwietnia się wyrobię.
nie będę się spieszyła, bo poczatek kwietnia wypadają święta, także chcę jeszcze na spokojnie w święta posiedzieć ;)

Do góry