reklama
kredka82
Fanka BB :)
Tak to o tym chyba mowilam. Kiedys to tesciowej wysylalam ale to pare lat temu byloNa ból glowy na razie nie biorę paracetamolu.. chodź jak mnie przycisnie to pewnie sie nie obedzie...
Kupiłam cos w sztyfcie do użytku zewnętrznego, niby jest bezpieczne w ciazy i daje efekt chodzenia. Na razie trochę pomogło. Nazywa sie 4head dla dziewczyn z bólem glowy w UK.
kredka82
Mnie to wszystko juz cisnie.. mam 2 pary spodni z luzna guma to w nich chodze a po domu dresik[emoji16]Ja musiałam juz zrezygnować z dżinsów na rzecz materiałowych rozciagliwych spodni. Jeszcze się w dżiny mieszczę ale pod koniec dnia wszystko się na brzuchu odciska. Luźne kiecki ot co albo tuniki trzeba zacząć nosić; )
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A ze pogoda od 2 dni sie chlodniejsza zrobila to pora na legginsy sie zaczyna[emoji16]
W pon u mnie w lidlu beda staniki getry itd ciazowe wiec pojde zobaczyc no i jutro jade na dublin to moze zalicze jakies sklepy[emoji4][emoji4][emoji4]
LMax
Ja już po wizycie. Jest zarodek. Serce 136 na min. Ma 7mm. Na razie ok. Wypada że jestem 6 t 4d.[emoji16]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Świetna wiadomość Dbaj o to serduszko
kwiatuszekq20
Super wieści AGUS
Boze mnie też dziś czeka zmiana materaca nie strasz mnie
LMax
Nie starsze, na materac czekaliśmy 2 tygodnie bo z Polski szedł.., moze po czasie bedzie lepiej...Super wieści AGUS
reklama
majorka1988
Ja mam na minusie prawie 6kg przez 2 tygodnie.... oby tylko nie wrocily w zawrotnym tempie
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017