reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Na ból glowy na razie nie biorę paracetamolu.. chodź jak mnie przycisnie to pewnie sie nie obedzie... :(
Kupiłam cos w sztyfcie do użytku zewnętrznego, niby jest bezpieczne w ciazy i daje efekt chodzenia. Na razie trochę pomogło. Nazywa sie 4head dla dziewczyn z bólem glowy w UK.
Tak to o tym chyba mowilam. Kiedys to tesciowej wysylalam ale to pare lat temu bylo

Ja musiałam juz zrezygnować z dżinsów na rzecz materiałowych rozciagliwych spodni. Jeszcze się w dżiny mieszczę ale pod koniec dnia wszystko się na brzuchu odciska. Luźne kiecki ot co albo tuniki trzeba zacząć nosić; )

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to wszystko juz cisnie.. mam 2 pary spodni z luzna guma to w nich chodze a po domu dresik[emoji16]
A ze pogoda od 2 dni sie chlodniejsza zrobila to pora na legginsy sie zaczyna[emoji16]
W pon u mnie w lidlu beda staniki getry itd ciazowe wiec pojde zobaczyc no i jutro jade na dublin to moze zalicze jakies sklepy[emoji4][emoji4][emoji4]

Kochane ja z Was największą.... Pierwsza Ciąż a ż 75 na 105/99. Druga z 77 na 98 a trzecia....szkoda gadać [emoji21]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zmieniam cale lozko i bedzie nowy materac tez niby ortopedyczny, na koniec wrzesnia ma być, ciekawe czy sie przyzwyczaje :)

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry