reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Gdyby nie ta głową naprawdę była bym mega zadowolona jak przechodzę te pierwsze tygodnie a tak to zamiast się cieszyć to płacze bo ciągle coś :( ciśnienie masakrycznie spada i nie wiem czy wszystko dobrze się u maluszka rozwija :(
Strasznie mi Ciebie zal... mam.nadzieje ze to szybko minie.
Slyszalam ze jest w zielarskich sklepach jakis sztyft do smarowania skroni ze podobno bardzo pomafa moze sie zorientuj?

reklama
Strasznie mi Ciebie zal... mam.nadzieje ze to szybko minie.
Slyszalam ze jest w zielarskich sklepach jakis sztyft do smarowania skroni ze podobno bardzo pomafa moze sie zorientuj?
Za tydzień mam spotkanie z położna to od razu jej powiem ze wycina mi z życia dwa dni ta migrena ;/ wcześniej była max 2 razy do roku a teraz już miałam chyba z 4 a jeszcze rok się nie skończył

Dziewczyny co do wagi to ja to mam gdzies.. bede sie martwic jak urodze[emoji16] za chwile bede pewno wygladac jak wieloryb no ale co zrobic.. zaczynalam z waga 86 na koniec czerwca (178cm) a juz mam 3kg na plusie.. tylko ze u m ie wszystko sie kumuluje na brzuchu i ja musze maskowac bo juz na 5 miesiac wygladam.

Dziewczyny co do wagi to ja to mam gdzies.. bede sie martwic jak urodze[emoji16] za chwile bede pewno wygladac jak wieloryb no ale co zrobic.. zaczynalam z waga 86 na koniec czerwca (178cm) a juz mam 3kg na plusie.. tylko ze u m ie wszystko sie kumuluje na brzuchu i ja musze maskowac bo juz na 5 miesiac wygladam.
Ja ogólnie tez będę się martwić po :D ale po ciąży siostry wiem ze musze uważać co jeść bo potem ciężko się wziąć za siebie [emoji14]

Wszystko uaktualnione. Faktycznie dużo Was dzisiaj ma coś w grafiku :) Lista robi się coraz dłuższa. Podpowiedzie czy chcecie zostawić ją taką długą aż przez kolejne kilka miesięcy czy np. jeśli będzie juz po wizycie to będę mogła ten wpis z końcem danego miesiąca usunąć? (mówię tylko o zestawieniu zbiorczym).

I jeszcze prośbą jeśli to nie problem to podajcie również godziny. :)

A propos tycia. Zaczynałam w pierwszej ciąży z poziomu 58 kg. Skończyłam na 76. Jak córka miała 1.5 roku (wtedy skończyłam ją karmić ) ważyłam 56 - nie robiąc ze sobą nic. Teraz startuje z poziomu 64 kg, choć obecnie na liczniku jest 62.5 (brak apetytu i mdłości robią swoje), ale czuję że jeszcze 20 kg in plus przede mną :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja schudłam po porodzie w ciągu tygodnia do mojej wagi. ALE zaczęłam przyjmować zastrzyki antykoncepcyjne i w rok przytulam 20 kg.

I ich nie mogę zrzucić!
Dlatego zaczynam ta ciążę ż taka waga.
Mam 160cm wzrostu. I 76 kg teraz[emoji21]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby nie ta głową naprawdę była bym mega zadowolona jak przechodzę te pierwsze tygodnie a tak to zamiast się cieszyć to płacze bo ciągle coś :( ciśnienie masakrycznie spada i nie wiem czy wszystko dobrze się u maluszka rozwija :(
Pocieszam sie tym ,ze w poprzednich ciazach tez tak bylo i bole glowy nie odstepowaly mnie na krok przynajmniej w pierwszym trymestrze, a po za tym czytalam ,ze to norma w ciazy wiec nie boje sie o malenstwo. Tylko czasem te placzki, ale staram sie myslec pozytywnie w wieszosci [emoji6]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Pocieszam sie tym ,ze w poprzednich ciazach tez tak bylo i bole glowy nie odstepowaly mnie na krok przynajmniej w pierwszym trymestrze, a po za tym czytalam ,ze to norma w ciazy wiec nie boje sie o malenstwo. Tylko czasem te placzki, ale staram sie myslec pozytywnie w wieszosci [emoji6]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże jak Ty funkcjonowalas? :( brałas cały czas paracetamol?

reklama
Do góry