Igor też na początku robił nóżki w literę W, ale potem się poprawił i prostuje, czasami jedną wyprostuje a drugą dopiero po chwili, jak nie to mu poprawia, ale myślę że na tym etapie kiedy nasze dzieci dopiero doszkalają tą umiejętność to nic złego tylko trzeba pilnować i poprawiać.
reklama
Tak, chodzi o siadanie tak jakby w literę W. Tak jakby klęczał na siedząco. Staram się prostować mu nóżki, poprawiać, ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Damianek siada od jakiś 3 tygodni, a raczkuje poprawnie od ok. 4 tygodni.
Już nie mogę się doczekać jak zobaczę Wasze maluchy
Damianek siada od jakiś 3 tygodni, a raczkuje poprawnie od ok. 4 tygodni.
Już nie mogę się doczekać jak zobaczę Wasze maluchy
klaczek2004
Fanka BB :)
Hejka Beata. Dopiero jak zobaczyłam avatars twojego, to przypomniałam sobie o kim pisze Martita. Sorry
Co do siada nią w literę W to dobrze robisz poprawiając. W końcu synuś się nauczy. Nie martw się. Do zobaczenia na wątku prywatnym
Co do siada nią w literę W to dobrze robisz poprawiając. W końcu synuś się nauczy. Nie martw się. Do zobaczenia na wątku prywatnym
Beata, super że się odezwałaś tęskniłyśmy! Trzymam kciuki, że wszystko będzie już dobrze i teraz wreszcie będziecie mogli nacieszyć się swoi szczęściem. Moj Antoś to szczuplaczek. Waży 8800 i nosi ubranka w rozmiarze 74. Nie umie jeszcze tylko latać a tak serio to raczkował od 6 miesiąca a kiedy miał 8,5 to zaczął chodzić.. Teraz jest na etapie wyrzucania wszystkiego z szafek jest uśmiechnięty od ucha do ucha. Na prywatnym co jakiś czad dodaję zdjęcia, to zobaczysz
Niestety, nie mogę wejść na prywatny, chyba jeszcze nie mam dostępu. Próbuje wejść przez powiadomienia i nie mam uprawnień :-/
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Cały czas sprawdzam i dalej nie mam uprawnień do prywatnego :-(
ania50
Fanka BB :)
Czesc Beatko! Myslalam o Tobie, ciesze sie ze juz jest ok :* Nie martw sie waga, nam jeszcze do 8kg troche brakuje co do siadania w ten sposob - ja moją poprawiam bo ma tendencje do takiego siadania i coraz czesciej widze, ze sama poprawia sobie nóżki . Więc badz dobrej mysli, niedlugo i u Was bedzie poprawa
reklama