reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Igor też na początku robił nóżki w literę W, ale potem się poprawił i prostuje, czasami jedną wyprostuje a drugą dopiero po chwili, jak nie to mu poprawia, ale myślę że na tym etapie kiedy nasze dzieci dopiero doszkalają tą umiejętność to nic złego tylko trzeba pilnować i poprawiać.

reklama
Tak, chodzi o siadanie tak jakby w literę W. Tak jakby klęczał na siedząco. Staram się prostować mu nóżki, poprawiać, ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Damianek siada od jakiś 3 tygodni, a raczkuje poprawnie od ok. 4 tygodni.
Już nie mogę się doczekać jak zobaczę Wasze maluchy :)

Hejka Beata. Dopiero jak zobaczyłam avatars twojego, to przypomniałam sobie o kim pisze Martita. Sorry

Co do siada nią w literę W to dobrze robisz poprawiając. W końcu synuś się nauczy. Nie martw się. Do zobaczenia na wątku prywatnym

Beata, super że się odezwałaś tęskniłyśmy! Trzymam kciuki, że wszystko będzie już dobrze i teraz wreszcie będziecie mogli nacieszyć się swoi szczęściem. Moj Antoś to szczuplaczek. Waży 8800 i nosi ubranka w rozmiarze 74. Nie umie jeszcze tylko latać a tak serio to raczkował od 6 miesiąca a kiedy miał 8,5 to zaczął chodzić.. Teraz jest na etapie wyrzucania wszystkiego z szafek jest uśmiechnięty od ucha do ucha. Na prywatnym co jakiś czad dodaję zdjęcia, to zobaczysz

Hej Beata! W końcu się odezwałaś, super :-)
To mnie zaskoczylyscie z tą literą w. Marcysia ciągle tak robi. Nie sądziłam że to coś złego, jak dobrze mieć forum <3

Czesc Beatko! Myslalam o Tobie, ciesze sie ze juz jest ok :* Nie martw sie waga, nam jeszcze do 8kg troche brakuje ;) co do siadania w ten sposob - ja moją poprawiam bo ma tendencje do takiego siadania i coraz czesciej widze, ze sama poprawia sobie nóżki . Więc badz dobrej mysli, niedlugo i u Was bedzie poprawa ;)

reklama
Do góry