reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
klaczek, Drobi co do terminow porodu to cos mi podpowiada następujące daty: 12, 15, 19, 22 Wybierajcie ;)

Martita czy mam Twoje pozwolenie na 19? :D w szczesliwych datach mam 9-ki, więc w sumie by mi pasowało :D i 20-go mam planowana wizytę u gin to przy okazji zaoszczedze ;D :p termin z OM mam na 21.04, z usg na 27.04. Tylko powiedz czy moge wtedy rodzic :D

Dziewczyny powiedzcie mi w jaki sposob bola skurcze porodowe? Tzn chodzi mi o to, czy jest to bol tępy czy bardziej klujacy? Zastanawiam sie czego powinnam sie spodziewac bo poki co skurcze przepowiadajace mnie nie bola :)

Wypada na to, ze któraś musi jutro urodzić :) wrozka ze mnie żadna, ale jakos do głowy przyszła mi Lusinda, moze teraz ona urodzi.

Ania 19 to super data, mój mąż ma urodziny. Chcesz to ja bierz :)

Martina powinnaś opłaty wprowadzić
za to wróżenie hihi ;) Ania mi cieżko opisać jak bolą skurcze bo nic nigdy mnie w ten sposób nie bolało :)

Klaudyna wiem ze minie ale tak cieżko patrzeć jak mały płacze a ja nie mogę mu pomóc ;( byle do 6 tyg a potem do 12 tyg i bedzie z górki ;)

reklama
U nas na te wzdęcia, bo chyba nie były to kołki, pomagała suszarka. Troszkę ogrzewałam brzuszek i masowałam. A potem to sam dźwięk suszarki wystarczył. Mija brała tez kropelki Delicol- żeby trawic laktoze i espumisan.

Do góry