reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
klaczek, Drobi co do terminow porodu to cos mi podpowiada następujące daty: 12, 15, 19, 22 Wybierajcie ;)

Martita czy mam Twoje pozwolenie na 19? :D w szczesliwych datach mam 9-ki, więc w sumie by mi pasowało :D i 20-go mam planowana wizytę u gin to przy okazji zaoszczedze ;D :p termin z OM mam na 21.04, z usg na 27.04. Tylko powiedz czy moge wtedy rodzic :D

Dziewczyny powiedzcie mi w jaki sposob bola skurcze porodowe? Tzn chodzi mi o to, czy jest to bol tępy czy bardziej klujacy? Zastanawiam sie czego powinnam sie spodziewac bo poki co skurcze przepowiadajace mnie nie bola :)

Wypada na to, ze któraś musi jutro urodzić :) wrozka ze mnie żadna, ale jakos do głowy przyszła mi Lusinda, moze teraz ona urodzi.

Ania 19 to super data, mój mąż ma urodziny. Chcesz to ja bierz :)

Martina powinnaś opłaty wprowadzić
za to wróżenie hihi ;) Ania mi cieżko opisać jak bolą skurcze bo nic nigdy mnie w ten sposób nie bolało :)

Klaudyna wiem ze minie ale tak cieżko patrzeć jak mały płacze a ja nie mogę mu pomóc ;( byle do 6 tyg a potem do 12 tyg i bedzie z górki ;)

reklama
U nas na te wzdęcia, bo chyba nie były to kołki, pomagała suszarka. Troszkę ogrzewałam brzuszek i masowałam. A potem to sam dźwięk suszarki wystarczył. Mija brała tez kropelki Delicol- żeby trawic laktoze i espumisan.

Do góry