reklama
Mikulinka dużo zdrówka.
Fenika super że malutka zdrowa i ładnie przybiera na wadze. Mam nadzieję że mój synek też ładnie przybiera na wadze, jutro okaże się na wizycie u pediatry.
Milka co tam u Ciebue? Pewnie tulisz już synka Prosimy o zdjęcie
Alunia to może po sprzątaniu rozhula się? Moja mama urodziła mnie jak umyła w mieszkaniu wszystkie okna
Shauma - śliczny ten Twój bobasek
Ania12344 - co tam u Ciebie? Jak sytuacja? Zaproponował ktoś pomoc dla Ciebie?
U mnie jakoś leci. Jutro o godz. 18:05 Damianek skończy 2 tygodnie
Ostatnio popłakiwał trochę, pewnie przez jedzenie, bo dużo cięższe jest niż mleko matki, ale po jakimś czasie przechodziło mu i zasypiał. Ważne natomiast że je, śpi i robi ładne kupki
Fenika super że malutka zdrowa i ładnie przybiera na wadze. Mam nadzieję że mój synek też ładnie przybiera na wadze, jutro okaże się na wizycie u pediatry.
Milka co tam u Ciebue? Pewnie tulisz już synka Prosimy o zdjęcie
Alunia to może po sprzątaniu rozhula się? Moja mama urodziła mnie jak umyła w mieszkaniu wszystkie okna
Shauma - śliczny ten Twój bobasek
Ania12344 - co tam u Ciebie? Jak sytuacja? Zaproponował ktoś pomoc dla Ciebie?
U mnie jakoś leci. Jutro o godz. 18:05 Damianek skończy 2 tygodnie
Ostatnio popłakiwał trochę, pewnie przez jedzenie, bo dużo cięższe jest niż mleko matki, ale po jakimś czasie przechodziło mu i zasypiał. Ważne natomiast że je, śpi i robi ładne kupki
marzenka2015
Fanka BB :)
Dziewczyny obwód mojego brzuszka na dzis 120cm! pękam w szwach
renia1321
Fanka BB :)
Beatka ostatnio gdzieś na jakimś forum laski pisały żeby nie potrząsać butelką z mm- choć na instrukcji wyraźnie pisze żeby tak robić, ale że wtedy się powietrze zbiera i maluchy potem bolą brzuszki... Nie wiem czy to ma sens bo z mm nie mam doświadczenia ale może by spróbować albo choć trochę dłużej poczekać?
reklama