reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Tak podczytalam wątek wizytowy i o tym ze wasi lekarze was badają i dzięki temu wiecie w jakiej kondycji jest szyjka ..a ja od początku ciąży nie byłam badana i martwię się.... za tydzień będę miała robiony wymaz wiec pewnie w końcu sie dowiem ...
Marzenka inne sa te ruchy maly jak sie rozciagnie to mam brzuch szeroki na boki jak bym bumerang polknela i po prawej ma kopytka ktore czesto wypycha hehe jak bylam 15 dni temu w srode u mojej ginki to byl glowkowo a jak 12 dni temu bylam ż tym bolem serca co mnie w nocy zlapal to juz gin oswiadczyl ze maly lezy poprzecznie i podejrzewam ze sie obkrecil tej nocy co te bole serca mialam .
reklama
Hej Piszę pracę magisterską na temat oceny satysfakcji z opieki pielęgniarskiej pacjentek przebywających na oddziale patologii ciąży. Ankieta skierowana jest do kobiet, które przebywają lub w ciągu ostatnich 6 miesięcy przebywały na oddziale patologii ciąży. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Link do ankiety: Link do: Ocena satysfakcji z opieki pielęgniarskiej pacjentek przebywających na oddziale patologii ciąży.