reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Tak podczytalam wątek wizytowy i o tym ze wasi lekarze was badają i dzięki temu wiecie w jakiej kondycji jest szyjka ..a ja od początku ciąży nie byłam badana i martwię się.... za tydzień będę miała robiony wymaz wiec pewnie w końcu sie dowiem ...

marzenka ja też nie byłam badana ginekologicznie, w uk nie badają. nic nie wiem o szyjce, ale odpukać, nie mam żadnych bóli ani innych objawów, czuję się bardzo dobrze więc myślę, że z szyjka jest ok.

Marzenka inne sa te ruchy maly jak sie rozciagnie to mam brzuch szeroki na boki jak bym bumerang polknela i po prawej ma kopytka ktore czesto wypycha hehe ;) jak bylam 15 dni temu w srode u mojej ginki to byl glowkowo a jak 12 dni temu bylam ż tym bolem serca co mnie w nocy zlapal to juz gin oswiadczyl ze maly lezy poprzecznie i podejrzewam ze sie obkrecil tej nocy co te bole serca mialam .

renia no widzisz :) ale chyba wszystko lapie się pod skurcze skoro macica się napina...

Ciekawe czy moja ginka mi jutro pobierze wymaz, jutro mam równo 35tc, czy to za wcześnie?

Dziewczyny a ile placicie za ten wymaz? Bo ja ostatnio wyczytalam na stronie mojego gina ze na GBS - bo tak to sie nazywa prawda? 100zl:(

reklama
Do góry