reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam wszystkie przyszłe kwietniowe mamy. Chciałabym dołączyć do tej już prężnie działającej grupy. Nieco późno, ale długo się wahałam czy to dla mnie. Jest to moje pierwsze dziecko, mam bardzo małe doświadczenia i czytając Wasze wpisy jestem trochę przerażona tym ile jeszcze nie wiem. Mam nadzieję, że szybko poczuję się bardziej pewna siebie, bo póki co wszystko jest dla mnie nowe i uczę się czegoś z dnia na dzień. Mam masę wątpliwości, dużo mnie martwi ale i też cieszy. Fajnie jest poczytać o tym, że mamy podobne obawy, opinie itd. Od razu raźniej.
Pozdrawiam Mozzarelka

reklama
Hej Mozzarelka:)
Bluelovi, wiadomo że szpital to nic miłego, ale przynajmniej wszystko będzie pod kontrolą; wykorzystaj ten czas na odpoczynek od codziennych obowiązków i szybko wracaj do pełni sił. Zdrówka!

Dziewczyny wypisali mnie dzis ze szpitala .nawodnili mnie wczoraj porobili badania usg i wszystko ok szyjka dluga trzyma wiec na skurcze nie brac ic lprocz nospy i magnezu no i nie denerwowac sie i wykurowac sie z tej jelitowki . jestem jeszcze oslabiona ale jak zaczne wkoncu jesc to pewnie nabiore sil :nerd:

reklama
Ja startowałam z wagą 65kg przy 171cm wzrostu i jak na razie mam 66 kg, ale trochę schudłam na początku przez mdłości. W pierwszej ciąży stratowałam z wagą 61 i przytyłam 10 kg. Po porodzie zeszło mi zaledwie 4-5 kg i mimo karmienia piersią nie udało mi się dojść do wagi sprzed ciąży. Teraz po porodzie planuje wrócić do 60 kg. 3 lata temu udało mi się schudnąć 15 kg (z 75 do 60) w ciągu pół roku przy pomocy diety od dietetyka i ćwiczeń więc wiem, że jak chcę to potrafię.

Bluelovi odpoczywaj ale cieszę się że wszystko dobrze.

Anika a te globulki na te bakterie coli? Znasz już płeć mieszkańca brzuszka? Bo Ty chyba masz najwcześniejszy termin?

Do góry