klaudynaaa
Fanka BB :)
Marciosz zdrówka dla małego :-* mam pytanie do ciebie twój synek ma 2 lata i 4 miesiące i chodzi do przedszkola? Ja się zastanawiam czy moją córeczkę mogła bym posłać na przyszły rok we wrześniu do przedszkola, a nie będzie miała skończonych 3 lat...
Marzenka super, że już czujesz ruchy tak wyraźnie, zazdroszczę
trzymam kciuki za badana na pewno będzie wszystko dobrze :-*
Kiki kochana idź do gina i idź na L4 ciążowe to wam zrobi najlepiej :-) też nie chciała bym wrócić na chwilkę i znowu iść do domu bo się źle czuję, to tylko mieszka w grafikach i stresuje niepotrzebnie
hej kochane, ja wieczorem czułam się kiepsko, najgorzej jest rano wieczorem i jak jadę dłużej autem
u mnie jutro się skończy 14tc a dalej źle się czuję, więc raczej będzie mnie trzymać tyle co z córcią w ciąży, ginekolog mi poleciła jakieś tabletki na wymioty i mdłości, muszę poczytać o nich i zobaczyć cenę, używała któraś z was Prevomit?
Idę zjeść płatki i zrobić obiad
Marzenka super, że już czujesz ruchy tak wyraźnie, zazdroszczę

Kiki kochana idź do gina i idź na L4 ciążowe to wam zrobi najlepiej :-) też nie chciała bym wrócić na chwilkę i znowu iść do domu bo się źle czuję, to tylko mieszka w grafikach i stresuje niepotrzebnie
hej kochane, ja wieczorem czułam się kiepsko, najgorzej jest rano wieczorem i jak jadę dłużej autem

Idę zjeść płatki i zrobić obiad