reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Schauma ja też córkę rodziłam we wrześniu i nie mam żadnych ubrań ciążowych.. fajnie było że mogłyśmy chodzić w sukienkach letnich tunikach itp. A teraz będzie trzeba się zaopatrzyć przynajmniej w nowa kurtkę zimową 
Martita mam nadzieję, że i mi uda sie nie inwestować w ciążowe ciuszki
mam też zamiar chodzić w legginsach ew. pożyczę coś od siostry
polianna czekamy na wieści z prenatalnych i trzymamy kciuki &&
Po wczorajszej wizycie trochę się uspokoiłam, cudownie jest zobaczyć maluszka
Tym bardziej, że ostatnio trochę mniej mam dolegliwości ciażowych, przeszła mi już senność i ciągłe zmęczenie. Zostały tylko mdłości rano i wieczorem...
Czy Wy też tak macie, że rano ważycie dużo mniej, niż wieczorem. Bo u mnie rano 1.2 kg na plusie a wieczorem 3 kg na plusie
Rano brzuszek mało widoczny, a wieczorem już spory jak na 10tc.

Martita mam nadzieję, że i mi uda sie nie inwestować w ciążowe ciuszki

polianna czekamy na wieści z prenatalnych i trzymamy kciuki &&
Po wczorajszej wizycie trochę się uspokoiłam, cudownie jest zobaczyć maluszka

Czy Wy też tak macie, że rano ważycie dużo mniej, niż wieczorem. Bo u mnie rano 1.2 kg na plusie a wieczorem 3 kg na plusie

Ja mam nadzieję, że uniknę kupowania ciążowej kurtki zimowej bo mam dwa płaszcze i kurtkę "sprzed odchudzania" na jakieś +15kg niż obecnie więc myślę, że się w nie zmieszczę bo są dość luźne. Specjalnie zostawiłam je na czasy ciąży w zimie 
Ja się zbyt często nie ważę, przeważnie to przed wizytą u ginka bo muszę podać wagę, ale też widzę, że rano brzuch mam płaski a wieczorem po kolacji mi wyskakuje. A wahania wagi rano/wieczór to raczej norma nawet bez ciąży. Trzeba się ważyć zawsze o tej samej porze, najlepiej rano wtedy wynik nie jest zafałszowany.
Ja się zbyt często nie ważę, przeważnie to przed wizytą u ginka bo muszę podać wagę, ale też widzę, że rano brzuch mam płaski a wieczorem po kolacji mi wyskakuje. A wahania wagi rano/wieczór to raczej norma nawet bez ciąży. Trzeba się ważyć zawsze o tej samej porze, najlepiej rano wtedy wynik nie jest zafałszowany.
Witam przyszłe kwietniowe mamy 2016
Dołączam do Waszego zacnego grona,jestem w 11 tygodniu ciąży,z terminem porodu na 14.04.2016. Od wczoraj mam przeogromną zgagę i uczucie obecności piłki ping-pongowej w gardle
Nudności raczej brak.Nadrabiam humorami,płaczem i sennością 
Pozdrawiam !
Dołączam do Waszego zacnego grona,jestem w 11 tygodniu ciąży,z terminem porodu na 14.04.2016. Od wczoraj mam przeogromną zgagę i uczucie obecności piłki ping-pongowej w gardle
Pozdrawiam !
Polianna u mojej gin obsuwy to norma, więc jak idę do niej to juz z nastawieniem, że sobie posiedzę w poczekalni ;-)
Karolina witaj :-) ja pierwszy i mam nadzieję ostatni raz wymiotowalam 2 dni temu. Spać a chociaż leżeć mogłabym caly czas :-) ale wolę spanie od ciaglego latania do toalety ;-P
Karolina witaj :-) ja pierwszy i mam nadzieję ostatni raz wymiotowalam 2 dni temu. Spać a chociaż leżeć mogłabym caly czas :-) ale wolę spanie od ciaglego latania do toalety ;-P
kasiunia123
Fanka BB :)
Polianna super wieści z wizyty i mamy kolejną dziewczynkę :-)
Rozumiem, że tak wczesnie dowiadujecie się o płci z usg 4d??? A z takiego zwykłego jak myślicie kiedy można określić płeć??
KarolinaM. witamy :-)
Rozumiem, że tak wczesnie dowiadujecie się o płci z usg 4d??? A z takiego zwykłego jak myślicie kiedy można określić płeć??
KarolinaM. witamy :-)
reklama