reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja po wizycie, wczesna ciaza 3,5-4 tyg od zapłodnienia, serduszka jeszcze nie było widać. Ale powiem Wam ze na ekranie widziałam jak cały zarodek pulsuje. Mam przyjść za tydzień zobaczyć jak rośnie.a tak wizyta za 3 tyg. Przepisał mi progesteron rano i wieczorem . Pecherzyk ładny okraglutki. Na raZie rodzinie nic nie mówię , za tydzień lepiej powiem.
Pytałam czy ten progesteron to coś szkodzi a on ze nic nie szkodzi...

reklama
Motyl najlepiej przejdź się do endo, bo powinno w ciąży być niższe
Sylwia to witaj na zwolnieniu :-) co do córeczki to ja bym pojechała pewnie :-)
Tusia super informacje :-)

ja dzisiaj myślałam, że padnę w ten upał, niedobrze mi było, teraz też jest i muszę coś zjeść, małą mężuś usypia i coś długo nie wraca ;-) jutro na 10 do endokrynologa zobaczymy co powie...
wyniki moje to tsh 1,920 więc chyba ok :-) a te anty mi się nie wyświetlają, zapłaciłam za nie a ich nie widzę w systemie, jutro tam zadzwonię i ich opierdzielę :angry:

Oglądaliście mamusie film dokumentalny "odyseja życia"? Ja wczoraj wieczorem oglądałam ..fajny ..polecam :)...polecam tez film "Kopciuszek"z 2015 roku ..bardzo fajny ..lekko sie oglada, romantyczny , nawet sie wzruszyłam kilka razy i nie wiem czy film aż tak dobry czy to hormony:)

Ja dziewczyny dla odmiany mam TSH 0,108 i na wynikach pokazuje mi, że za niskie, ale w pierwszej ciąży chyba też tak miałam i lekarka nic nie mówiła. Ogólnie to brałam przed kilka lat Letrox50 bo miałam TSH=2 i guzka na tarczycy, ale po kilku latach zupełnie się wchłonął i od jakiś 3 lat już nie biorę hormonów. Endo powiedział mi, żebym kontrolowała co jakiś czas TSH i jak przekroczy 1,5 to mam przyjść na USG zobaczyć czy guzek znów nie urósł, ale jak do tej pory było OK i TSH około 1.

reklama
No i niestety rączka złamana, 3 tygodnie w gipsie. Na złe to się szybko zrobi. Strasznie mi szkoda córuni, jutro początek roku szkolnego tyle tylko, że lewa rączka.

Do góry