reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ojej sylwus ale wam sie narobiło:( mam nadzieje ze szybko i pięknie raczka sie zrośnie...dobrze ze jednak pojechaliście do lekarza...szkoda ze taki początek roku szkolnego córcia będzie miała :([emoji173]️

Ostatnia edycja:
Marzenka masz sie juz czym pochwalić :-D

Amisia witamy!

Ja wczoraj miałam w końcu wieczór z mężem po tylu dniach jego pracy a bylam taka zmęczona ze od 22 zasypialam juz na kanapie. A dzis znów nie ma go w domu :-(

Sylwia jaki przykry wypadek . Caluski dla małej od koleżanek mamy z komputera :-)
Dziewczyny czuje sie trochę zawiedziona ze tak mało było widać na wizycie. Oczekiwałam ciut ciut wiecej, no ale cóż poczekam jeszcze ten tydzień .... Przecież to malenstwo sie rozwija jak szalone.
Mój sie zrobił jakiś milszy ( po 4 dniach cichej wojny) lekarzowi widocznie uwierzył ze jestem w ciąży :-p

sylwia dużo zdrowia dla córeczki! biedulka :(

Amisia witamy! :)

marzenka wooow, Ty juz masz calkiem pokazny brzuszek :) fajniutki :)

Martita o jejku, a kiedy mężu będzie w domu? :( on tak duzo pracuje czy sie mijacie?

Tusia fajnie, ze wojna skonczona :D

reklama
Hej. Właśnie wyszykowałam córkę do szkoły, szkoda ze nie mogę z nią iść ale strasznie mnie mdli i nie dam rady, mąż idzie. A potem jadą po lalkę bo była bardzo grzeczna przy zakładaniu gipsu i to taka nagroda.

W mieszkaniu straszny bałagan, a mnie o dziwo to za bardzo i tak nie obchodzi, jak się lepiej poczuje to posprzatam.

Dzięki za miłe wpisy.

Do góry