reklama
no a u mnie dzisiaj byly kotlety z kurczaka , mizeria i ziemniaczki , chyba normalnie moje ulubione danie w ciazy , najlepiej mi wchodza ziemniaczki ze smietana z ogorków )choc nie ukrywam ze ciezko mi stac przy garach , bardzo nie dosyc ze goraco to niedobrze ;( zdecydowanie lepiej sie czuje w drugiej polowie dnia
jeszcze troche minie pierwszy trymestr i bedziemy sie lepiej czuly dziewczyny upaly mina we wrzesniu i bedzie lajcik teraz juz bedzie tylko fajnie
juz sie nie moge doczekac jutra i naszych wizyt
fajny etap teraz kwietniowki dopiero rosna w sile bo te co bd mialy termin na koniec kwietnia dopiero sie dowiadują )
motylu nie martw sie skoro lekarka mówi ze cos widac to za tydzien zobaczy a ciaza pewnie młodsza
ja tez u siebie podejrzewam mlodszza ciaze bo dzidzia cos za mala by byla na to ze om mialam 18 czerwca ostatnia ale umnie dlugie obsowwy to normalne )
A ja naprawde nie chcialabym spedzic porodu i lezec w szpitalu na swieta, lekarze przewaznie są nie mili ze musza siedziec na dyzurach a nie z rodzinami i traktuja rodzace jak intruzki , no a pozatem ja wole sie najesc bialej kielbasy i żurku póki mi bedzie wolno )
jeszcze troche minie pierwszy trymestr i bedziemy sie lepiej czuly dziewczyny upaly mina we wrzesniu i bedzie lajcik teraz juz bedzie tylko fajnie
juz sie nie moge doczekac jutra i naszych wizyt
fajny etap teraz kwietniowki dopiero rosna w sile bo te co bd mialy termin na koniec kwietnia dopiero sie dowiadują )
motylu nie martw sie skoro lekarka mówi ze cos widac to za tydzien zobaczy a ciaza pewnie młodsza
ja tez u siebie podejrzewam mlodszza ciaze bo dzidzia cos za mala by byla na to ze om mialam 18 czerwca ostatnia ale umnie dlugie obsowwy to normalne )
A ja naprawde nie chcialabym spedzic porodu i lezec w szpitalu na swieta, lekarze przewaznie są nie mili ze musza siedziec na dyzurach a nie z rodzinami i traktuja rodzace jak intruzki , no a pozatem ja wole sie najesc bialej kielbasy i żurku póki mi bedzie wolno )
Ostatnia edycja:
stacy
Fanka BB :)
Motylku może tak jak piszą dziewczyny jest za wcześnie? Ja dziś 6tc i też jeszcze nie słyszałam serca co mnie martwi. Lekarz mówi że wszystko jest w porządku i mam przyjść na wizytę 18 sierpnia. Mam nadzieję że będzie ok.
Ja jak na razie nie mam w ogóle apetytu. Dobrze wchodzą mi banany :-)
Ja jak na razie nie mam w ogóle apetytu. Dobrze wchodzą mi banany :-)
Dziewczyny, wpadłam do Was pożegnać się i życzyć Wam powodzenia. Życzę Wam, abyście wszystkie wiosną po szczęśliwych porodach tuliły swoje dzieciątka.
Ja jestem w szpitalu, wczoraj straciłam dziecko. Proszę nie odpisujcie nic, nie mam siły tego czytać. Trzymajcie się.
Ja jestem w szpitalu, wczoraj straciłam dziecko. Proszę nie odpisujcie nic, nie mam siły tego czytać. Trzymajcie się.
dorota1225
Zaciekawiona BB
Witam.. Czytam wasze posty i wam zazdroszcze. Ja jestem w 7 tyg. Bylam w zeszlym tyg na usg byl pecherzyk 18 mm jednak dzidziusia nie bylo widac jeszcze
reklama