reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Motylku ciąża może być młodsza, dlatego nie było nic widać, spokojnie
kciuki za wizyty dzisiejsze :-*
ja mam dopiero w poniedziałek, u mnie dzisiaj na szczęście bez plamienia, ale jestem zmęczona, niedobrze mi, i jak coś zrobię to zaraz serce mi wali jak szalone...te upały nie pomagają, kiedyś przejdzie co nie :-D ?!

reklama
Wlasnie byl początek 6 tyg. Zobacze co powie jutro.. Upaly niech sie juz skoncza bo moe dość ze gorąco to jeszcze ciągle niedobrze. A jeszcze mam swoja 5 letnia gwiazdeczke i to bardzo żywiołową..

Chudzina tule...
Ja tez po wizycie ale za duzo sie nie dowiedzialam, jeszcze sie zastanowie czy go nie zmienie probowal byc mily ale mnie zbywal widac bylo ze mu sie spieszy bo juz mieli konczyc no ale to mogli sobie tyle nie spraszac ludzi pfff
Zrobil usg i powiedzial ze wszystko w porzadku ciaza wewnatrzmaciczna ale sie juz nie dowiedzialam ile ma mm ani nic jak spytalam o serduszko to mi powiedzial ze w 12tyg bedziemy sluchac tylko mi jakas macice ulozona,tylnie wymyslil- dziwne ze nikt wczesniej nie widzial? Ze od tego moge miec bole z krzyza i obfite miesiaczki- w zyciu nie mialam takich boli a @ zawsze bardzo skape... Takze sie jeszcze bardzo powaznie zastanowie, ale chociaz zrobil mi komplet badan- z krwi, z moczu, cytologie dal zwolnienie i mam przyjsc za 10 dni.. To na piatek sie umowilam na 8:30

Ja zaczynam się stresować, wizytę mam w piątek. Prócz powiększonych, delikatnie bolących piersi, powiększonego brzucha pod koniec dnia i lekkich zawrotów głowy kiedy zbyt energicznie się podniosę nie czuję że jestem w ciąży. Nie wiem tylko czy to dobrze czy niedobrze.

Ja w pierwszej ciąży nie miałam wogole objawów. Ciążę odkrylam w 15 tyg. Myślałam ze wszystko jest ok bo zawsze miałam nieregularne miesiączki...

Gawa pewnie ze dobrze :D Ja jeszcze do weekendu super sie czulam nic mi nie dolegalo, a teraz wydaje mi sie ze z synem nawet tak zle sie nie czulam z tego co pamietam tez mialam slabsze chwile ale nie przypominam sobie zebym w ogole nie mogla funkcjonowac.. A teraz nie moge, czuje sie beznadziejnie przez caly dzien :/

reklama
Do góry