reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita u mnie waga nieznana :) Za tydzień mam wizytę to się rano zważę, chociaż grzecznie nie jem słodyczy ostatnio.

Ogłaszam sukces drzemkowy, mała śpi od 20.15. Położyłam ją w dzień na drzemkę ale obudziałam po 45 minutach. Było mi jej strasznie szkoda bo była taka zaspana, obawiałam się że będzie marudzić, ale dość szybko się rozbudziła i miała do wieczora całkiem niezły humor.

reklama
sweetka a będziesz chciała od niego jakiś rachunek? Bo jeśli tak to pewnie Ci VAT doliczy, a jeśli nie to w kwocie netto rozliczenie i tyle.

Martita ja jutro mam wizyte to mnie zwaza :) na swoja wagę juz nie patrzę bo mi inaczej pokazywała niż u nich a tam co msc o tej samej mniej więcej porze :)

sweetka ale najlepiej dopytaj tego fachowca jeszcze przed rozpoczęciem prac bo to nigdy nie wiadomo na jakiego cwaniaka trafisz.

Hej dziewczyny :)
Ciężko mi nadrobić wszystkie posty, bo jeszcze pracuję na etat..a widzę, że produkcję macie niezłą ;)

Mikulinka nie wiem, czy temat jeszcze aktualny. Ale jeśli chodzi o obiady dla ciężarówki z cukrzycą, to 1/4 talerza warzywa, reszta mięso duszone, pieczone, gotowane, ew. ryba i węglowodany: kasza/ryż/ 3 ziemniaki/ makaron. Ważne, że ugotowane al dente (nie rozgotowane), a jeśli ziemniak, to taki cały z wody.

Malasowka witaj :)

Sweetka, ja kwas foliowy mam w witaminach dla ciężarnych. Do tego zaczęłam brać osobno 500 DHA, bo w moich wit. nie ma tego kwasu.

Marita
u mnie waga 8,5 na plusie (jutro zaczynam 31 tc)

A o lidlu na śmierć zapomniałam, choć jeszcze sama wspominałam na forum o akcji "bobas". Wrrr... skleroza ciążowa daje się mocno we znaki...

reklama
Czesc babeczki ...Zjechana na maxa jestem Adam jeszcze wojuje w lozku . Dzis pierwszy dzien po feriach. Pierworodna kuje na klasowke bo jutro z maty . Cwaniaków u nas pod dostatkiem. Tzw "facjowcow" pozal sie boze....
Nas tez czeka remont ... A ja dzien caly ganialam za mlodym ... a do tego akcja "nocnik" trwa ...

Do góry