reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Antus26, camilie już dawaliśmy, ale raczej mało działa. Dentinox pomaga na chwile. A jak jest naprawdę kryzysowo, to jedynie paracetamol pomaga :sad:

Kitki, ale miałaś szczęście z tym lidlem! U nas pewnie już pustki. Może wieczorem spróbuje podjechać. Mam nadzieje, że uda się jeszcze cokolwiek kupić. :-) :)

reklama
BarbaBlue- tylko dlatego mi sie udalo bo bylam pol godz po otwarciu i to w takim lidlu ktory jest daleko od czegokolwiek. W tym kolo mnie to zawsze hardcore i pol godz po otwarciu to juz za bardzo nie ma po co jechac

A do mnie dzwoniła mama która osobiście zrobiła nalot na lidla i pokupowala trochę ubranek w większych rozmiarach :)

Schauma my z mężem się cały czas zastanawiamy nad bankiem krwi pepowinowej i szczerze mówiąc nie wiem co zrobić. .. strasznie to drogie i póki co nie jest bardzo wykorzystywane ale medycyna się rozwija bardzo szybko. Póki co jestem w kropce. Daj proszę znać jeśli się coś ciekawego dowiesz w tym temacie. ..

Witam bardzo serdecznie wszystkie Mamusie obecne i te przyszłe :) Dopiero teraz natrafiłam na to forum, a już niedługo wybija mi 27 tydzień (ale się okopałam w domowych pieleszach :)). Widząc po ilości zapisanych stron, nie wiem, czy zdołam nadrobić zaległości :) (chociaż będę się starała ;) !), także nie wiem, czy mnie tu jeszcze przyjmiecie miłe Panie :). Wszystkim życzę udanego, przyjemnego, spokojnego dnia ;) Pozdrawiam ciepło i słonecznie!

Malasowka - witaj, pewnie ze Cie przyjmiemy:) napisz cos o sobie, czy to Twoja pierwsza ciaza? Czy masz juz dzieci, skad jestes

To mówicie, że warto do lidla jechac, ja chciałam, 1 stanik usztywniany kupic ale nie wiem czy rozmiar bedzie dobry bo zawsze miałam 75 pod biustem, teraz 80 a w lidlu chyba od 85 się zaczynają...
U nas takie piękne słoneczko za oknem, a ja z córcią uwięziona w domu jestem bo gorączkę ma od wczoraj:no2:
Byłyśmy w sobotę na urodzinch u córki kuzynki i ciotka przyszła z chorą córką tzn. dzień wcześniej miała gorączkę, ale wirus nadal sie utrzymywał. Nie rozumiem takich ludzi, 2 tygodnie temu byliśmy u znajomych na parapetówce i też przyszła para z chorym dzieckiem. Oczywiście za 2 dni moja córcia też dostała gorączki, biedna :hmm:
Jak mi przyjdzie ktoś do maleństwa chory, to nie wpuszczę:wściekła/y:

reklama
Do góry