reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Beata - widzisz a z kodeksu pracy wynika ze o rodzicielski to masz czas 21dni. O macierzynskim nic nie pisze. Mi sie wydaje ze co zaklad to moze miec inaczej. I inne wlasne druki. W pt z ciekawosci zapytam

Ivete witaj napisz o sobie cos wiecej na kiedy termin czy znasz plec,czy masz juz dzieci :)

No ja niestety nie pomoge w sprawach formalnych w pracy.

Ah maz mi kupi mac donalda jak bedzie wracal z pracy hehe wiecie co boje sie wagi ona jakos tak dziwnie na mnie patrzy lepiej jej nie dotykam :-D

Bluelovi - ale masz zachcianki i fajnego meza. Moj nigdy w zyciu by mi nie kupil twierdzac ze to niezdrowe i tylko utyje

Ivete - witaj☺

dzięki dziewczyny :) czy któraś z Was mogłaby mi zeskanować taki druk o urlop wychowawczy?? bede bardzo bardzo wdzięczna

reklama
Do góry