reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

witam :) pora wygrzebać się z łóżka :) wybieramy się nie długo do kościoła i może na jakieś zakupy bo do rossmanna chce podjechać no i coś na ten roczek zobaczyć. Chciałam kupić może jakiś duży zestaw różowego duplo albo złote kolczyki, ale zobaczę czy mi coś wpadnie w oko. Ciężko kupić prezent dziecku które wszystko ma

reklama
Oj u mnie tez cellulit sie pojawił. do tego mam chyba rwe kulsziwa, boli mnie caly bok jak spie. Czuje sie jak stara baba. po porodzie musze szybko zrzucic kg i wrocic do jwoich 54 kg.
Slyszalam o tych bankach ze cuda dzialaja, ale trzeba z nimi ostroznie bo popazyc sie mozna. Moja kolezanka ma i sama sobie je stawia, poprosze pozniej o kurs obslugi i sama bede je sobie stawiać

Tak można do gabinetu, można też w aptece kupić za 20-30zł zestaw baniek tam są różne wielkości to się zaczyna od największych do najmniejszych+ oliwka np jakaś przeciw cellulitowi lub nawet jakaś inna i samemu robić ale nigdy sobie nie zrobisz tak mocno jak ktoś a chodzi właśnie żeby te komórki rozbić :) No i poza tym warto chociaż z raz pójść żeby w ogóle zobaczyć jak to masować :)

Poskakalam po krzeslach i stolach i wyciagnelam z samej gory z pawlacza 2 komplety poscieli po nadii z ochraniaczami. Jeden jest bialo-rozowy wiec odpada a drugi ecru w misie wiec moze byc dla synka. Tylko przescieradlo dokupie bo to ma falbanki a w turystycznym beda tylko przeszkadzac. Ma baldachim ale tego ustrojstwa to nawet nie wyciagalam;) znalazlam jeszcze becik ale to tez rozowy wiec odpada. Jeszcze jeden recznik z kapturem ale bladorozowy wiec raczej tez nie no chyba ze jako taki calkiem dodatkowy bo cora mowi ze prawie jak bialy i ze moze byc. I jeszcze jeden kocyk kremowy taki do spacerowki na nozki uzywalismy. Reszte spowrotem do pawlacza...kurde tak sie zmachalam z tymi rekami do gory ze teraz odpoczywam bo maly mnie okopuje. Dobrze ze maz nie widzial bo by sie wsciekal ze laze po stolach i krzeslach i sie szarpie z tym.

Fenika z tym cellulitem to masakra jakaś... Ostatnio stwierdziłam że mega walka mnie z nim czeka po ciąży:/

Ja właśnie wracam z uczelni po mega stresujących dwoch ustnych egzaminach... Pan profesor nie miał taryfy ulgowej dla ciężarnych i maglował ostro. Koleżanka z grupy, która też jest w ciąży nie zaliczyła. Co prawda to zerówka ale już mógł być bardziej wyrozumiały hehe ;) Mi poszło nie najgorzej bo dostałam 4 i 4,5 także jestem zadowolona. Młoda chyba czuła że się stresuję bo była grzeczniutka i nie kopała mamy jakoś strasznie.

Także teraz do domku, obiadek i kanapa jest moja :)

reklama
Do góry