reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
hej :)a ja dzis od rana na praktykach.... powiem wam ze super,... bardzo mi się podoba.... diagnozowaliśmy dziecko i mogłam opisać całą diagnozę sprawdzić itp. super... posprzątałam. teraz robie obiadek, a potem jadę z siostrzenicami na basen bo mają dzisiaj szkołę pływania , a siostra ma radę pedagogiczną....wieczorem muszę się zabrać za pisanie scenariuszów na ten weekend na zjazd... chce je oddac jak najszybciej bo nie chce mi się w lutym jeździć ze scenariuszami 40 km tylko po to aby je oddać.

Tusia bardzo mi przykro :(

Anibuu ja sie szczepilam z synkiem i teraz tez bede sie szczepic. Rozmawialam z polozna i duzo czytalam. Powiklania po szczepionce sa rzadsze niz smiertelne zachorowania noworodkow. Kazda matka chce jak najlepiej dla swojego malucha. dobrze, ze mamy wybor i kazda z nas moze postapic tak jak podpowiada jej sumienie :)

U nas remont kuchni wiec znow mnie malo. Siedze z malym na pietrze od rana i sie bawimy :D

Majka ja też dzisiaj idę do szkoły rodzenia :-). Moja szkoła zaczęła się tydzień temu ale akurat miałam wizyte i nie byłam. Dzisiaj mój pierwszy raz. To moje pierwsze dziecko wiec dla mnie wszystko co tam będzie to na razie science fiction

Hej dziewczyny :)

Słuchajcie, mam do Was pytanie. Od kilku dni pobolewa mnie krocze, raczej w okolicach przy pośladkach niż spojenia łonowego. Jest to lekki ból przypominający zakwasy, boli gdy podnoszę nogi wysoko ( np przy wchodzeniu na schody, gdy siedzę w aucie i musze zmienić pedały, gdy chce się przekręcić na bok i muszę przy tym unieść nogę, tak jakby napinanie się przy podnoszeniu nóg powodowało ten ból. Nie miałam takich dolegliwości w pierwszej ciąży, swoją wizytę mam dopiero 27 stycznia...Czy któraś z Was odczuwa coś takiego? Czy myślicie, że to jakieś więzadła , czy mam zacząć się niepokoić? Naczytałam się o rozejściu spojenia, ale mnie nie boli w tym miejscu, jak przyciskam kości łonowe też nie czuję bólu...sama nie wiem...

Marciosz - rozejscie spojenia boli z przodu nie tak jak opisujesz
Ja mialam problemy ze spojeniem lonowym w pierwszej ciazy i bol okropny, nie moglam sie przekrecic na boki ani za bardzo noga ruszyc. Kurcze co tez Cie dopadlo .
Mnie za to kluje szyjka poza tym synek ostatnio strasznie aktywny sie zrobil i tez schizuje. My kobiety chyba jyz tak mamy i wszystko wzbudza nasz niepokoj. Na pocieszenie powiem Ci ze jeszcze tylko 3 miesiace ;)

reklama
Marciosz ja tez tak miewam ...myśle ze maleństwo naciska ..moze hemoroidy nawet jesli czujesz w środku odbytu:(..a pośladki tez mnie pobolewają i to sa nerwobóle

Do góry