reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ania nie jesteś sama :-) ja odkąd jestem w ciąży mam kalafior zamiast mózgu i o wszystkim zapominam ;-p

ja mam tak samo az strach sie bac co moge jeszcze wyczynic ;)

Majka - ja od slodyczy jestem uzaleziona od dziecinstwa o glukoza nie rosnie takze nie sadzevzeby to mialo zwiazek

Do nas wlasnie przyjechala kolezanka nadii ze szkoly. Bedzie do 17 takze mam dzis dwojke 7 latkow do ogarniecia

Ania to sobie trochę posiedzisz ;) ja po nowym roku zrobię sobie.
Majka ja na plusie mam 2kg ;) ale najwiecej przedemna :p
Lusinda zdrówka :* mnie tez cos zaczyna łapać buuuu

mi też się wydaje że to nie zależy od ilości zjadanych słodyczy. Moja mama ma 20 lat już cukrzycę więc boję się że coś w genach może być. Koleżanka miała tą cukrzycę ciążową to trochę ciężko było bo dwa obiady i dużo pilnowania się bo 3 razy dziennie cukier mierzyć musiała i regularne posiłki. Przez co nic nie przytyła całą ciążę, a nawet pod koniec jeszcze schudła.

Martita nooo. Startowałam z 63 a teraz mam 65,5 kg wszystko dzieci mi zabierają dla mamy nic nie ma ;) staram sie jeść więcej ale z apetytem u mnie cieżko :/

Hehe wiem że moje cukierkowe napady nie maja wplywu na cukrzyce ale na kg juz troszke bardziej ;-) zreszta mam faze teraz na mandarynki ktore zjadam w ilosciach hurtowych wiec sumienie mam troszkę uspokojone ;-)
Kitki to masz zajecie na caly dzień,na pewno nie będziesz sie nudzić :-D

W pierwszej ciąży bylam na diecie cukrzycowej, teraz na szczęście wyniki wyszly ok. To ile sie zjada słodkiego nie ma wpływu na cukrzyce ciazowa.

Ania to ja Ci bardzo zazdroszczę :)

reklama
Hej kochane jakie plany na dziś? Ja kosmetyczka ,zakupy...mmmm :)
Piszecie o glukozie,lekarz was na to kierował? Bo mi o niczym takim nie mówił

Do góry