reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Karolka ja juz się zalogowalam na to Emma's Diary, wydrukowalam vauchery, w piątek albo w sobotę podjadę odebrać te paczki, ciekawe co jeat w srodku :)
jaka czekoladę konczysz? :D

Aluniawdz to oby malenstwo pokazało się ladnie! :) ciekawe czy Twoje przeczucie się sprawdzi :)

reklama
Rsz - do mnie polozna przychodzila tylko po porodzie. Szpital wysyla wtedy dokumenty do przychodni i z przychodni polozna srodowiskowa przychodzi. U mnie byla raz. Pytala czy ma przyjsc kolejny raz ale powiedzialam ze nie potrzebuje

Ania 1982 - ja tez dopiero od kilku dni czuje ruchy. Jak lozysko mi sie podnioslo. Wczesniej tez nie czulam i sie stresowalam. Przy przodujacym lozysku moj gin mowil ze to normalne

Zaliczylam juz kosmetyczke. Zaraz jade po buty i na kiermasz bozonarodzeniowy do corki. Wroce pewnie po 18. Staram sie oszczedzac ale plecy i noga bola. Jutro zamierzam juz nic nie robic i odpoczywac caly dzien

Ania ja juz czuje mocne kopniaki a na usg jak byłam to gin sie śmiała co mały wyprawia a ja tego nie czułam. Także przyjdzie czas ze i ty poczujesz mocniejsze :*
Karolina o mniam, musze ruszyć D....;) i tez sobie zjem czekoladkę a co tam ;)
Kitki ale masz biegania. Dbajcie o siebie kochana ;)

Krucza, przyzwyczajam się do nowego forum...

Mnie mój mały już całkiem nieźle obija a co będzie później...

Bluelovi ja też III trymestr i 7m-c :)

Mnie tez mały kopie juz ładnie :) czasem to tak wyraźnie czuję, ze nie mogę opanować śmiechu :) albo te przewroty, obroty, przeciagania, wvzoraj wieczorem to dal z siebie wszystko, ale jak mąż dotykał brzucha to cisza :D

Ania1982 ja czuję juz wyraźne ruchy. Czasam jak kopnie to az dech zapiera :) Pewnie tez nie długo poczujesz coś mocniejszego. Nie ma się coś przejmować. :)

Rsz ja mam duża wadę -6 :) ale mój okulista powedizala ze dno oka jest ok i jak dla niego cesarza nie jest niezbędna. Ale powiedział ze przed porodem mam jeszcze raz pójść u się zobaczy. Mam nadzieje ze będę miała szansę rodzic naturalnie :)

Bylismy na występie mojej córki w przedszkolu, tak sie rozczulilam, ze prawie plakalam :)

Zrobiłam pierogi i wyszly calkiem, calkiem wiec chyba skusze sie następnym razem na z kapusta i grzybami.

hey!
po pierwsze podziele sie opinia o nowym forum - od rana probuje cos napisac ale dopiero przed chwila udało mi sie zalogowac, jakis koszmar. ogolnie widze ze dzisiaj ciszej, moze wlasnie przez te problemy z logowaniem.

reklama
Mi lekarze już nie mierzą wady oka , bo to bezsensu po prostu nie widzę na nie... jakby je zmierzyc to na pewno mam z -17... a zeby było zabawniej,... drugie mam całkowicie zdrowe... takim przypadkiem jestem ciekawym... ale już się do tego przyzwyczaiłam... miałam tyle zabiegów, że dlatego cc

Do góry