reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Co do ochraniacza ja zakładała tylko na najdłuższy bok od ściany bo inaczej się denerwował am ze małej nie widzę. A teraz na początku chyba w ogóle zrezygnuje bo maluch chyba się jeszcze tak nie przemieści po łóżeczku

reklama
Renia ja też od paru dni mam takie ciągnięcia, ale tylko jak chodzę, albo dziwnie się położe. Ania12344 daj znać co Ci lekarz powiedział. Ja ide teraz w środe na wizyte to też się wypytam co i jak...
Jak trochę poczytałam to może u mnie to być od tego progesteronu co biorę, on może powodować żylaki i w sumie możliwe, tak mnie właśnie odkąd biorę ciągnie i puchnę tam na dole i jeszcze mnie piersi strasznie szczypią no i właśnie wszystko to jest wypisane jako efekty zażywania go...

Martita nie szalej z zakupami bo znowu bedzie mnie kusić i będę musiała cos kupić ;)

Ja juz po wizycie ;) leżę w domku. Za to że ładnie leżę szyjka mi sie wydłużyła o 1cm rozwarcie bez zmian. Akurat twardnial mi brzuch i mówiła ze to nie macica ze to dzieciaczki. Ufff jak dobrze.
Dziękuje za kciuki :*

Witaj wiosenka

Ania bardzo się cieszę :) Ja też się dziś twardnieniem przestraszyłam a Mały miał wtedy porę aktywności potem jak poszedł spać to brzuch też wtedy zmiękł hehe
Ja mam ochraniacze po Damianie ale nie będę ich zakładać, w ogóle to dla Damiana cuda miałam z baldachimami itp a on w łóżeczku parę dni przespał bo jak mu się kolki zaczęły to z nami w łóżku lądował :D Teraz wsadzę materac, pościel a na początku to nawet bez poduszki tylko sam rożek kocyk czy otulacz i gotowe, do kąpania też mam zwykłą, białą wanienkę i wiem że wystarczy a wcześniej to komody, termometry i cuda na kiju :-D

Jestem po wizycie.... maleńka nie pokazała cipureczki więc lekarz mi nie powiedział, że to dziewczynka.
Pytałam go kiedy mogę najszybciej po tej ciąży i cesarce planować drugie dziecko, a on mi powiedział" jak pani zajdzie w ciąże' czyli nie mam ograniczenia czasowego.

Rsz jakaś wstydliwa ta Twoja córeczka :-)
Trochę dziwna odpowiedź lekarza, bo dwie moje koleżanki miały ostatnio cesarki jednej lekarz powiedział że ma poczekać minimum rok a drugiej że półtora roku to optymalny czas.

Karolka to te proszki z non bio są przeznaczone dla maluszkow?

nise ja nie słyszałam o tym wiaderku, ale dzięki bo poczytam co to za ustrojstwo i może zakupię :)

aniabuu ale super, ze będą Ci płacić jak za 8 godzin! :D ja pracuję po 7,5 buuu

ania super, ze szyjka się wydłużyla! :D oplacilo się leżenie :D

reklama
Rsz- malutkiego wstydzioszka nosisz :) dziwnie gin powiedzial. Po cc rok to min. Szybka coaza grozi rozejsciem blizny peknieciem macicy a to zagrozenia dla zycia matki. Nie mowiac juz o dziecku bo jesli bedzie to we wczesnym etapie to poprostu mozna je stracic. Sorki ale glupia to byla odpowiedz. Nieodpowiedzialna na pewno
Ania - super ze lezenie przynosi rezultaty. Oby tak dalej. A jak dzidzki? Dalej dwoch chlopcow?

Do góry