reklama
Cześć dziewczyny.
Nie odzywałam się od piątku, bo cały czas bolała mnie głowa :-( Nie miałam siły nawet odpalić komputer czy nawet zajrzeć do BB przez telefon :-(.
Dopiero dzisiaj w południe przestała mnie boleć, także wracam do żywych :-)
Andav to super że będziesz miała drugiego chłopczyka. Zobaczysz jacy przyjaciele będą z Twoich synków, będą się razem bawić, wspierać i stać za sobą murem.
Annika czekałam na wieści od Ciebie. Koniecznie oszczędzaj się, a na święta przygotuj jak najmniej, tylko same niezbędne rzeczy i do tego wymagające jak najmniej pracy. Ważniejszy jest przecież Twój bąbel w brzuszku.
Mikulinka witam nową kwietniówkę.
Martita super że wyniki ok. Ale duża już ta Twoja Kaja. A na temat ciotki to nawet nie chce mi się gadać. Głupia jędza i tyle.
Aluniawdz dużo zdrówka. Wygrzewaj się jak najwięcej pod kołderką. Dobrze że aktualnie jest weekend, także masz czas na wygrzanie się.
ania.1982 super że wszystko ok z dzidzią. A ile już waży? Poznałaś płeć?
aniaduu gratuluje dziewczynki.
Nie odzywałam się od piątku, bo cały czas bolała mnie głowa :-( Nie miałam siły nawet odpalić komputer czy nawet zajrzeć do BB przez telefon :-(.
Dopiero dzisiaj w południe przestała mnie boleć, także wracam do żywych :-)
Andav to super że będziesz miała drugiego chłopczyka. Zobaczysz jacy przyjaciele będą z Twoich synków, będą się razem bawić, wspierać i stać za sobą murem.
Annika czekałam na wieści od Ciebie. Koniecznie oszczędzaj się, a na święta przygotuj jak najmniej, tylko same niezbędne rzeczy i do tego wymagające jak najmniej pracy. Ważniejszy jest przecież Twój bąbel w brzuszku.
Mikulinka witam nową kwietniówkę.
Martita super że wyniki ok. Ale duża już ta Twoja Kaja. A na temat ciotki to nawet nie chce mi się gadać. Głupia jędza i tyle.
Aluniawdz dużo zdrówka. Wygrzewaj się jak najwięcej pod kołderką. Dobrze że aktualnie jest weekend, także masz czas na wygrzanie się.
ania.1982 super że wszystko ok z dzidzią. A ile już waży? Poznałaś płeć?
aniaduu gratuluje dziewczynki.
Mikulinka
Fanka BB :)
Mikulinka bedzie dobrze ja spodziewam sie trzeciego maluszka a moja dwojka jest mlodsza od twoich tak na pocieszenie imoj 3 babel byl dla nas ogromnym suprisem
Ps.moj maz dzisiaj zlozyl lozeczko wariat i stoi zobie kolo komody juz jak wojtus usnie to cykne fotki
Oj żebyś wiedziała jakie zaskoczenie było ...
Dzieciaki jak dzieciaki mlody szsleje pelno go wszedzie a nastolatka jak nastolatka czasem też daje w kość. Ale I tak są najkochansze ❤. Co do ciąży to jestem pełna obaw Z racji tego że poprzednie nie były łatwe wręcza walka była o każdy dzień ... Zobaczymy co teraz mi gin powie . Jedynie co mnie przeraża to kręgosłup który daje w kość i nic nie moge wziąść
reklama