reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Aniabuu gratuluję córci! :D super, ze wszystko w porządku :)
oj, no pogoda straszna gdzies od 3 dni.. huragan przeszedl przez West Yorkshire. ale nadal wieje okropnie :/

dzdieki dziewczynki, Martita pomysłów kilka ale zaden nie zaakceptowany przez meza. ja mysle bardzo powaznie nad Laurą, ale podoba mi sie tez Aniela (Nela), Hellen i Melanie. zobaczymy :-)

Cześć dziewczyny.

Nie odzywałam się od piątku, bo cały czas bolała mnie głowa :-( Nie miałam siły nawet odpalić komputer czy nawet zajrzeć do BB przez telefon :-(.
Dopiero dzisiaj w południe przestała mnie boleć, także wracam do żywych :-)

Andav to super że będziesz miała drugiego chłopczyka. Zobaczysz jacy przyjaciele będą z Twoich synków, będą się razem bawić, wspierać i stać za sobą murem.

Annika czekałam na wieści od Ciebie. Koniecznie oszczędzaj się, a na święta przygotuj jak najmniej, tylko same niezbędne rzeczy i do tego wymagające jak najmniej pracy. Ważniejszy jest przecież Twój bąbel w brzuszku.

Mikulinka witam nową kwietniówkę.

Martita super że wyniki ok. Ale duża już ta Twoja Kaja. A na temat ciotki to nawet nie chce mi się gadać. Głupia jędza i tyle.

Aluniawdz dużo zdrówka. Wygrzewaj się jak najwięcej pod kołderką. Dobrze że aktualnie jest weekend, także masz czas na wygrzanie się.

ania.1982 super że wszystko ok z dzidzią. A ile już waży? Poznałaś płeć?

aniaduu gratuluje dziewczynki.

Mikulinka bedzie dobrze ja spodziewam sie trzeciego maluszka a moja dwojka jest mlodsza od twoich tak na pocieszenie ;) imoj 3 babel byl dla nas ogromnym suprisem :)

Ps.moj maz dzisiaj zlozyl lozeczko wariat i stoi zobie kolo komody juz :) jak wojtus usnie to cykne fotki :)

Oj żebyś wiedziała jakie zaskoczenie było ...
Dzieciaki jak dzieciaki mlody szsleje pelno go wszedzie a nastolatka jak nastolatka czasem też daje w kość. Ale I tak są najkochansze ❤. Co do ciąży to jestem pełna obaw Z racji tego że poprzednie nie były łatwe wręcza walka była o każdy dzień ... Zobaczymy co teraz mi gin powie . Jedynie co mnie przeraża to kręgosłup który daje w kość i nic nie moge wziąść

reklama
Do góry