reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam Mikolajkowo :)
Kilka słów ... Mam córkę Kasię (37tc) 17.05.2004 i syna Adasia (36tc)17.06.2013 obecnie jestem 19. tc 2 dni termin mam na 30 .04.2016. ( taki prezent niespodzianka na moje okrągłe urodziny ). Troszkę jestem tym faktem przerażona. ... i czasem do mnie niedociera ten fakt. Na wt planuje wizytę u gin. Usg mam mieć w 22 tc . Mecza mnie wymioty ... często brzuch pobolewa. Poczytałam troszkę co tam już macie kupionego i w szoku jestem bo ja jeszcze nic . A wiem ze muszę się rozejrzeć W końcu bo nic nie mam ..wszystko wysłałam . No oprócz łóżeczka ale w nim jeszcze śpi Adas. Myśl jest taka że kupimy mu nowe łóżko A to będzie dla maluszka.

reklama
Mikulinka bedzie dobrze ja spodziewam sie trzeciego maluszka a moja dwojka jest mlodsza od twoich tak na pocieszenie ;) imoj 3 babel byl dla nas ogromnym suprisem :)

Ps.moj maz dzisiaj zlozyl lozeczko wariat i stoi zobie kolo komody juz :) jak wojtus usnie to cykne fotki :)

Mikulinka witamy!

U nas na dzis w planach spacer, maz w pracy caly dzien. Mialysmy isc na zabawe mikolajkowa w sali zabaw ale Julia jeszcze kaszle wiec odpuszczamy.

Bluelovi koniecznie wstaw fotki.

Dziewczyny czy zwracalyscie uwagę zeby odwiedzający myli ręce zanim wzięli na ręce noworodka?...mnie znow czeka wałkowanie tematu...niektórzy wiedza a niektórym sie wydaje to obraźliwe :(

Wiesz co? Najważniejsze jest dziecko, a nie dobre samopoczucie bezmyślnego gościa. Sprawa mycia rąk jest oczywista. Osobiście idę zawsze dalej i dostosowuję się do wszelkich oczekiwań/wymagań rodziców w kontakcie z ich dzieckiem, bo rodzic wie lepiej co dla dziecka dobre i tyle.

Moja corka wlasnie na lodogryfie szaleje ☺ poszla z ciocia. Ja je zawiozlam. Ciocia do pomocy miala byc na lodzie. Ale to ciocie trzeba ratowac ;) nadka smiga a ciocia przy bandzie non stop i krzyczy " nadia poczekaj. Nadia nie tak szybko " :)

reklama
hey!
ja juz z powrotem :-)
lot ciezki w pierwsza strone, powrot ok oprocz lądowania. straszne wiatry w uk wieja wiec myslałam ze zawału dostane , rzucało samolotem w jedna i druga strone, brrr
wizyta u gin zaliczona. bedzie Dziewczynka !!! tak jak myslałam :-D
wszystkie pomiary ok, dziec waży 290g. narzady wszystkiego ok, łożysko na tylnej scianie, dosc nisko, niestety. ale gin mówi ze sie podniesie. szyja długa, 4,5 cm, zamknieta..wymazy pobrane, wiec zobaczymy co tam wyjdzie ciekawego :eek:
ja ide sie połozyc, bo jestem zmeczona, pozniej was poczytam

Witam kolejną mamusie :-)

Do góry