reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Tyśka - Leoś miał dość paparatzi na dziś;-) jeszcze raz gratuluje udanej wizyty

Bluelovi - no słyszałam ze w zdrojach teraz maja wszystkie bajery do rodzenia;-) a skąd będziesz jechać?

Ania - mi teraz troszkę przestały wypadac włosy, w poprzedniej ciąży miałam podobnie, pięknie mi urosły, pewnie od witamin a po ciąży to tragedia, leciały garściami

reklama
Tyska gratulacje.
Ja miałam wczoraj badania i ten sam problem. Cały czas zakrywala się raczkami. Napalilam się z mężem na płytkę ale trochę żałuję bo bardzo mało widać. Kilka tylko fajnych ujęć. Żałuję też, że nie nagrałam na pierwszych prenatalnych bo wtedy było najwyraźniej widać naszą kruszynkę.

Ewe o też miałas tak wcześnie ja idę teraz w pt :-)
Bluelovi zdrówka dla was :-*
Rsz my robimy w sumie tylko dla dzieci i u mnie i u męża w rodzinie, jedyne co to u męża było losowanie i każdy komuś robi jeden prezent do 50zl więc szybko pójdzie jeśli chodzi o zakupy świąteczne :-D
Tyska jaki słodziak:-D
Ania mi wypadają tak jak wcześniej ;-)
Gratuluję udanych wizyt :-) już nie mogę się doczekać mojej ale chyba mi usg teraz nie zrobi,może chociaż serduszko posłucham...

gratki dziewczyny, czekam jeszcze na wieści od reszty :)
co do prezentów to ja dziś właśnie byłam na zakupach :) Kupiłam mężowi na urodziny bo ma 14.12 perfumy i Damianowi zestaw lekarza na Mikołaja dokupię słodycze i wystarczy. Wczoraj już też dostał z lidla fajne były instrumenty drewniane takie cymbałki i tamburyn no ale widział już to dostał wczoraj :) Potem jeszcze na święta podostaje od dziadków, cioć i wujków. My nie kupujemy na święta wszystkim bo byśmy zbankrutowali :) Tylko dzieciom więc mamy 2 dziewczyny do obkupienia 6 i 14 lat to starsza kase dostanie a mlodsza pewnie jakas zabawke.
Kupiłam jeszcze sobie sukienkę na święta i pare dupereli- sweter, pizame, tunike, bombki na choinke :) No i tak dzień zleciał :)

ania50 zazdroszczę Ci, że czujesz ruchy, ja niestety jeszcze nie:(
rsz91 sama sie zdziwilam, ze to juz, bo wiem, ze przy pierwszej ciazy to nawet ok 22 tyg niektore kobiety zaczynaja czuc. Nie martw sie, na pewno i Ty niedlugo sie doczekasz. ja poki co czuje Mala nieregularnie, glownie do poludnia kiedy leze na kanapie zajeta nicnieobieniem :laugh2:

reklama
Gratuluje udanych wizyt :-)

Ten tydzień tak szybko mija, że już połowa prawie za nami i może dobrze bo już się nie mogę doczekać mojej wizyty. Nastawiałam się, że w tym tygodniu będę dużo odpoczywać, a tu się okazuje że wieczorami wracam do domu i to taka padnięta że nawet tv nie chce mi się włączać.

Widzę, że już co niektóre szukają prezentów na święta, ja na razie nawet nie mam pomysłów co kupić. Na szczęście w mojej rodzinie dzieciaczki są już większe i bardziej cieszą się jak dostaną jakiś pieniądz ;-)

Do góry