reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Shauma ja podobnie myslalam zanim doszlo porodu. Cwiczylam miesnie kegla, rozciaganie itp Jeszcze naogladalam sie tlc, naczytalam chyba wszystkich dostepnych poradnikow co jak i kiedy robic. Bylam nastawiona i w pelni przygotowana ( tak mi sie wydawalo wtedy) na aktywny porod i rodzenie w innej pozycji nic na lezaco (bo przeciez takowa najgorsza) a co do czego przyszlo to poskakalam a pilce ajak wskoczylam na lozko to tak nie chcialam sie ruszyc, bylo mi najlepiej na plecach. Jak porod nie postepowal i polozna kazala mi zmienic pozycje to myslalam ze ja zabije.
Meza nawyzywalam jak sie podsmiewal przy pierwszych bolacych skurczach. Mylal, ze przesadzam ale jak go zrabalam to sie opamietal i juz mu nie bylo do smiechu.
Jak sobie teraz pomysle to te biedne polozne to sie nasluchaja przy porodach hahaha
Meza nawyzywalam jak sie podsmiewal przy pierwszych bolacych skurczach. Mylal, ze przesadzam ale jak go zrabalam to sie opamietal i juz mu nie bylo do smiechu.
Jak sobie teraz pomysle to te biedne polozne to sie nasluchaja przy porodach hahaha
Karolina1987W
Dzien dobry:-)
Coraz bardziej zaczyna docierac do mnie,ze czekaja nas porody ale jakos nie czuje paniki czy strachu tak jak poprzednio. Kazdy dzien blizej sprawia, ze mam banana na twarzy i to coraz wiekszego.
Coraz bardziej zaczyna docierac do mnie,ze czekaja nas porody ale jakos nie czuje paniki czy strachu tak jak poprzednio. Kazdy dzien blizej sprawia, ze mam banana na twarzy i to coraz wiekszego.
Hej babeczki 
Ja jeszcze nie wiem co mnie czeka, ale nie mam czasu nawet o tym myśleć a tym bardziej ćwiczyć cokolwiek [emoji14] praca, szkoła zabierają mi sporo czasu, a i poleniuchowac trzeba.
Muszę Wam się pochwalić ze moje bobo tak mocno kopalo wczoraj ze az się przestraszyłam. Tatuś przyłożył rękę i były 4 mocne kopniaki jeden po drugim
chyba wyczuło tatusia 
Ja już w drodze do pracy, także miłego dnia kochane :*
Ja jeszcze nie wiem co mnie czeka, ale nie mam czasu nawet o tym myśleć a tym bardziej ćwiczyć cokolwiek [emoji14] praca, szkoła zabierają mi sporo czasu, a i poleniuchowac trzeba.
Muszę Wam się pochwalić ze moje bobo tak mocno kopalo wczoraj ze az się przestraszyłam. Tatuś przyłożył rękę i były 4 mocne kopniaki jeden po drugim
Ja już w drodze do pracy, także miłego dnia kochane :*
Hehe widzę dziewczyny, że wy podobnie miałyście
Renia ja też kombinowałam jakby się z tego wszystkiego wycofać
Ale tak jak pisze Karolina ja już się nie mogę doczekać porodu, jak zobaczę tego mojego maluszka i go przytulę 

Schauma mistrz z ciebie
) tak porod wszystko weryfikuje
mozna sobie planowac 
Ewe prosze edytuj posta jak ci sie cos przypomni a nikt nie odpisal jeszcze bo 4 posty pod rzad zasmiecaja forum
Ja bym bArdzo chciala przezyc 3 potod aktywnie i nie rodzic na lezaco ale nie nastawiam sie bo porod znow bedzie pewnie szybki i bolesny wiec pewnie nie bd czasu
(
Ewe prosze edytuj posta jak ci sie cos przypomni a nikt nie odpisal jeszcze bo 4 posty pod rzad zasmiecaja forum
Ja bym bArdzo chciala przezyc 3 potod aktywnie i nie rodzic na lezaco ale nie nastawiam sie bo porod znow bedzie pewnie szybki i bolesny wiec pewnie nie bd czasu
Ja właśnie bardzo zle wspominam pozycje lezaca podczas porodu, polozna przypiela mnie pod ktg i kazala leżeć a ja wolałabym sie ruszać jak mnie bolalo, ale wtedy bylam niedoświadczona, myślałam ze tak musi być. Na pilce tak naprawde nie zdążyłam poskakać. Same skurcze parte zaliczyłam w pozycji na czworakach, a sama koncowka leżąc na łóżku.
reklama
rsz91
Dzień dobry mamuśki
Wczoraj byłam u szwagra narzeczonej, mają prawie dwumiesięczną córeczkę ... więc przez całe 4godzinki się z chęcią zajmowałam... jak ja już bym chciała, żeby nasze maleństwo takie było..... czekam z niecierpliwością
A dziś, czeka mnie sterta prasowania ciuchów... także do południa mam co robić
Wczoraj byłam u szwagra narzeczonej, mają prawie dwumiesięczną córeczkę ... więc przez całe 4godzinki się z chęcią zajmowałam... jak ja już bym chciała, żeby nasze maleństwo takie było..... czekam z niecierpliwością
A dziś, czeka mnie sterta prasowania ciuchów... także do południa mam co robić