rsz ogolnie nie gustuje w sukniach ślubnych, ale Twoja była naprawdę piekna. Kiedys czytałam ze wyjazdy wakacyjne sprzyjają poczeciu dziecka, ludzie sa bardziej wyluzowani i maja więcej czasu :-) moja druga corka została poczeta nad morzem 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aluniawdz nie martw sie. Jak mam dokladnie tyle samo na plusie tylko wychodzi u mnie troche wiecej bo startowalam z wieksza waga. Tez mam zalamke. A to dopiero polowa.Myślę, że na tym etapie nie ma co się martwić o ruchy. Dzieciaczki mają sporo miejsca![]()
A ja właśnie czekam w kolejce do mojej gin. Położna zmierzyła mi ciśnienie i wyszlo 130/75 gdzie ostatnio mialam 90/60... Ciekawe co ginka powie. Waga pokazala 68,5 kg czyli 10kg na plusie od pierwszej wizyty na początku sierpnia. Zalamka normalnie...
rsz91 - spóźnione Wszystkiego Najlepszego:-) ruchami się nie przejmuj, ja tez jeszcze nie czuje a to moja druga ciąża wiec teoretycznie powinnam czuć szybciej. Poza tym Ty szczuplaczek jesteś, to tez inaczej
MiLady - mi tez gin wypisuje od wizyty do wizyty ale bez problemu tez internista, mi moja rodzinna proponowała ze jakbym miała problem to mam przyjść do niej ze bez problemu może mi wypisać nawet i na miesiąc L4
Poćwiczyłam wczoraj z Andżelika Pióro jak polecałyście, zrobiłam dwa zestawy po niecałe 15 min ale kazde cwiczenie po 2 serie a nie po 3 jak mówiła, bo stwierdziłam ze skoro nic wcześniej nie ćwiczyłam to i tak starczy...dziś nie mogę usiąść na kibelku ani kucnąć tak mnie uda bolą, cierp ciało jak chciałospojenie już mnie mniej boli, za to boli mnie biodro i plecy, musze się rozruszać bo cienko to widzę
od 5 nie spie, o 6 wstałam bo miałam dość przewalania się po łózku, w nocy tez się ciagle budzę, brzuch mnie ciagnie, niewygodnie mi, liczę tylko ile jeszcze mi do rana zostało
wciągnęłam się w serial Casarzowa Ki, wczoraj obejrzałam 6 zaległych odcinków na kompie, z nudów niedługo telenowele brazylijskie będę ogladać;-)![]()