reklama
renia1321
Fanka BB :)
Miladyy też miałam już potworną zgagę mleko trochę pomagało ale na chwilę, za to na dobre pozbyłam się jej przez odstawienie rozpuszczalnej kawy, cebuli, kapusty i smażonych potraw
jedynie czasem podsmażę przed duszeniem a jak mam ochotę na kotleta to lekko smażę filet z kurczaka ale bez panierki tylko w ziołach prowansalskich
Dziewczyny!
1) Witam nowe mamusie na forum
2) Ale numer z tą zmianą płci
Zobaczymy co mi lekarz powie w poniedziałek, ale to będzie usg połówkowe więc myślę, że jak się dowiem to już się nie zmieni 
3) Tyśka - ja miałam taki kosz dla starszej córci i byłam mega zadowolona i tym razem też będę go używać. Maja spała w nim do 5 miesiąca. Plusem było to, że zawsze przynosiłam sobie koszyczek tam gdzie akurat przebywałam, do salonu, sypialni, kuchni itp. Nawet jak szłam pod prysznic to brałam małą w koszyku do łazienki gdy nikogo nie było w domu. Teraz też mam zamiar go używać
4) Dzisiaj stuknęło mi +2kg ma wadze. Myślę, że nie będzie najgorzej
1) Witam nowe mamusie na forum
2) Ale numer z tą zmianą płci
3) Tyśka - ja miałam taki kosz dla starszej córci i byłam mega zadowolona i tym razem też będę go używać. Maja spała w nim do 5 miesiąca. Plusem było to, że zawsze przynosiłam sobie koszyczek tam gdzie akurat przebywałam, do salonu, sypialni, kuchni itp. Nawet jak szłam pod prysznic to brałam małą w koszyku do łazienki gdy nikogo nie było w domu. Teraz też mam zamiar go używać
4) Dzisiaj stuknęło mi +2kg ma wadze. Myślę, że nie będzie najgorzej
Jeeja dziewczyny
z tą zmianą płci to naprawdę niezłe jaja, a może raczej ich brak
Ja się może doowiem na polowkowym ale może to i lepiej [emoji14] mniejsza szansa na niespodzianki później.
Ja się dzisiaj z moim lokatorem bawiłam w "kopnij mamusie" hah jak raz kopnął to przykladalam rękę do tego miejsca i mówiłam do niego rozne rzeczy i kopał znowu
Dobrej nocki kochane
Ja się dzisiaj z moim lokatorem bawiłam w "kopnij mamusie" hah jak raz kopnął to przykladalam rękę do tego miejsca i mówiłam do niego rozne rzeczy i kopał znowu
Dobrej nocki kochane
Lusinda890
Fanka BB :)
Mam nadzieję że mój synek zostanie synkiem, bo już zamówiłam mu kocyk i troszkę ciuszków kupiłam. Chociaż podobno mam na zdjęciu dużego siusiora :-)
Martita ja bym poszła na Listy do M 2 :-) ale u nas w kinie dopiero za tydzień grają
Tylko pewnie będę beczeć, bo ostatnio nawet Kevin sam w domu mnie wzrusza 
Martita ja bym poszła na Listy do M 2 :-) ale u nas w kinie dopiero za tydzień grają

reklama