Sorry ale ze skierowaniem czy bez pojechalabym z wynikami i tymi usg do innego szpitala. Jakiegos wiekszego, normalnego. Jakbym musiala to bym symulowala bol brzucha skurcze i nie dalabym sie zbyc. Mysle ze z takimi wynikami powinni cie przyjac bez problemow. Ja w pierwszrj ciazy jak sie cos dzialo jechalam bez skierowania i zawsze mnie przyjeli. Dziewczyno musisz zrozumiec ze walczysz teraz o zdrowie swojej coreczki...
reklama
aniabuu i o czym Ci ona mówiła? ja się wkurzylam strasznie bo wogóle się pinda nie pojawiła :/ jeśli będą dzwonić, ze przyjdą w innym terminie albo cokolwiek pierniczyc to sorry batory, ja już nie mam czasu, masakra wg mnie :/
klaudynka!!! GRATULUJĘ!!! ale super dzielna jesteś bardzo, a jak dlugo trwal poród?
klaudynka!!! GRATULUJĘ!!! ale super dzielna jesteś bardzo, a jak dlugo trwal poród?
Klaudyna gratulacje. Ale się cieszę, sypiemy się jak śnieg w grudniu!!!
Milka w sumie o niczym konkretnym, jak się czuje, o przeprowadzce, jak wygląda cc w UK, jak chce karmić, Kiedy do mnie znów przyjdzie ( swoją drogą po porodzie).mówiła że nie będzie mnie za bardzo uświadamiać bo to moje 2 dziecko więc dużo wiem. I tyle, była z 30 min, bardzo miła kobitka
Milka w sumie o niczym konkretnym, jak się czuje, o przeprowadzce, jak wygląda cc w UK, jak chce karmić, Kiedy do mnie znów przyjdzie ( swoją drogą po porodzie).mówiła że nie będzie mnie za bardzo uświadamiać bo to moje 2 dziecko więc dużo wiem. I tyle, była z 30 min, bardzo miła kobitka
Lusinda890
Fanka BB :)
Rsz Skoro Twój gin nic z tym nie robi to pora zgłosić się na ip bo przecież to na prawdę niska waga. Rozumiem że przejmujesz się mamą, ale jesteś odpowiedzialna za to maleństwo w Twoim brzuchu
reklama
renia1321
Fanka BB :)
Do listy mam rozpakowanych poproszę wiadomość pw z informacjami: -mama, -data porodu - imię dziecka, -poród sn czy cc i w którym tygodniu oraz waga i wzrost dziecka
Nie wiem czy chcecie też skalę apgar czy to nieistotne? Na razie wpisałam tylko tych osób które podawały i tak jak wcześniej w przypadku zmian proszę o kontakt pw.
Dziewczyny które rozpakowały się do dzisiaj są już wpisane ale jak coś trzeba zmienić to dajcie znać.
Nie wiem czy chcecie też skalę apgar czy to nieistotne? Na razie wpisałam tylko tych osób które podawały i tak jak wcześniej w przypadku zmian proszę o kontakt pw.
Dziewczyny które rozpakowały się do dzisiaj są już wpisane ale jak coś trzeba zmienić to dajcie znać.