reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

hejka, mam pytanie do dziewczyn które są w 5 tygodniu, czy byłyście już o lekarza, widziałyście maleństwo? zastanawiam się czy iśc w pt, będę wtedy w 5 tyg i 3 dniach :p czy będzie już coś widac? Buzia!

reklama
Agus_86: myślę,że możesz już spokojnie iść do lekarza. Jak ja poszłam było 5 tygodni i jakieś 2 dni czyli 3 dni temu i było widać. :) dostała wydruk z usg mojej malutkiej fasolki !

Tak się zastanawiałam czy będę miała czas na pisanie...
ale się dopisuję. Testu nie robiłam tylko, krew bo, za chińskiego boga nie pamiętam dokładnej daty ostatniej @...więc termin na 100% kwiecień tylko pytanie czy bliżej końca czy bliżej środka..ok 6 tydzień...full zasadzkas :-) w czwartek do gina, Pijecie kawe ??? bo chodze nie przytomna a musze pracować i normalnie sie boję...jak ja przeżyłam pierwsza ciąże to ja nie wiem :|

Witam Smile_ :-) Również gratuluje !
Dla mnie to zaskoczenie hehe taka po urlopowa niespodzianka...
Trochę sie nam sytuacja komplikuje na ten 2013 bo jeden szpital zdaje sie odpadnie...będziemy miały 3 do wyboru. Chociaż nie znosząc obcych miejsc będę celować w Kamińskiego

Agus86 ja byłam w 6 tyg i 2 dn wg miesiaczki a okazało sie wg USG ze to 5 tydz i 4 dz. Było widac fasolke a raczej ziarnko ryżu :) ale co do bijącego serduszka lekarz nie był pewny i nast USG mam 28 sierpnia. Bedzie to juz 8 i pól tyg wiec myśle ze zobacze moje serduszko wymarzone :)

To ja również się przywitam :-) II kreseczki wyszły dziś rano (8 dni po spodziewanej @). Jest to moja pierwsza ciąża. Wyszło nam w pierwszym cyklu starania ;-)

Termin wg ostatniej miesiączki 13 kwiecień.

Smile_ no właśnie kliniki nam chyba odpadną...no chyba że zdążymy :-) kurcze moja ginka wyjechała do anglii :-( nie wyobrażam sobie porodu bez niej. ide do med-feminy ale tam ekipa z borowskiej...ide tam bo gdzieś muszę :/ a maja dobry sprzęt :-) a mam zboczenie i do faceta nie lubie hahahahah staram i głupiam :-)

reklama
Witam dwie nowe zafasolkowane Mamusie i serdecznie gratuluję! :-):-)

Ja byłam na wizycie i USG w 5 tydz i 1 dzień i nie było jeszcze widac zarodka tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy :sorry: Wszystko zależy od sprzetu i pewnie lekarza.

Do góry