reklama
Tak się zastanawiałam czy będę miała czas na pisanie...
ale się dopisuję. Testu nie robiłam tylko, krew bo, za chińskiego boga nie pamiętam dokładnej daty ostatniej @...więc termin na 100% kwiecień tylko pytanie czy bliżej końca czy bliżej środka..ok 6 tydzień...full zasadzkas :-) w czwartek do gina, Pijecie kawe ??? bo chodze nie przytomna a musze pracować i normalnie sie boję...jak ja przeżyłam pierwsza ciąże to ja nie wiem :|
ale się dopisuję. Testu nie robiłam tylko, krew bo, za chińskiego boga nie pamiętam dokładnej daty ostatniej @...więc termin na 100% kwiecień tylko pytanie czy bliżej końca czy bliżej środka..ok 6 tydzień...full zasadzkas :-) w czwartek do gina, Pijecie kawe ??? bo chodze nie przytomna a musze pracować i normalnie sie boję...jak ja przeżyłam pierwsza ciąże to ja nie wiem :|
Smile_
Antek, Franek i Staś
Felidae - ja Cie pamiętam z wrocławskiego podforum na temat szpitali we Wrocławiu . Gratuluje stanu błogosławionego
Witam Smile_ :-) Również gratuluje !
Dla mnie to zaskoczenie hehe taka po urlopowa niespodzianka...
Trochę sie nam sytuacja komplikuje na ten 2013 bo jeden szpital zdaje sie odpadnie...będziemy miały 3 do wyboru. Chociaż nie znosząc obcych miejsc będę celować w Kamińskiego
Dla mnie to zaskoczenie hehe taka po urlopowa niespodzianka...
Trochę sie nam sytuacja komplikuje na ten 2013 bo jeden szpital zdaje sie odpadnie...będziemy miały 3 do wyboru. Chociaż nie znosząc obcych miejsc będę celować w Kamińskiego
Smile_
Antek, Franek i Staś
Felidae - a który odpada? Ja ostatnio na Chałubińskiego rodziłam. Tam też mój lekarz przyjmuje. Ja po uwagę biorę w sumie tylko Chałubińskiego i kamieńskiego.
Agus86 ja byłam w 6 tyg i 2 dn wg miesiaczki a okazało sie wg USG ze to 5 tydz i 4 dz. Było widac fasolke a raczej ziarnko ryżu ale co do bijącego serduszka lekarz nie był pewny i nast USG mam 28 sierpnia. Bedzie to juz 8 i pól tyg wiec myśle ze zobacze moje serduszko wymarzone
Smile_ no właśnie kliniki nam chyba odpadną...no chyba że zdążymy :-) kurcze moja ginka wyjechała do anglii :-( nie wyobrażam sobie porodu bez niej. ide do med-feminy ale tam ekipa z borowskiej...ide tam bo gdzieś muszę :/ a maja dobry sprzęt :-) a mam zboczenie i do faceta nie lubie hahahahah staram i głupiam :-)
reklama
Podziel się: