reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

aaa19 no wlasnie ja tez nie jestem glodna:) Jem normalnie, najgorsze ze od dluzego czasu nie jadam miesa i teraz sie zastanawiam czy nie powinnam sie zmusic dla dobra malenstwa..jak myslicie?

U mnie tez na razie lekkie bole podbrzusza, oprocz tego leciutko wszystko mi staje na zoladku ale poza tym...nic... to 6-ty tydzien, powinno sie juz cos dziac, parwda? Czasami wpadam w lekka panike, ze moze cos nie tak:(

reklama
Hej Witam nowe kwietniówki :)

Nie odzywałam się bo weekend w domu spędziłam, oczywiście nikomu jeszcze nic nie mówiłam, więc unikałam wchodzenia na forum.
Pianka wystąpiły u mnie plamienia, na szczęście dostałam leki i przeszły, ale jutro idę na USG i się okaże czy dzieciątko się w ogóle rozwija.

Ella jutro teścik:O Gratuluję Wam wszystkim z całego serca:) Ja jednak wolałabym narazie nie być w ciąży, moje 7 miesięczne Złotko daje mi popalić;) Czuję jakbym miała dostać okres i liczę na to, że to objaw okresu;)

Wow, nie ma mnie cały dzień a tu tyle nowym kwietnióweczek, które ciepło witam i gratuluję :-)

dziewczynki, szczególnie te, które po raz pierwszy będą cieszyły się macierzyństwem, to cudowny stan, fakt, że potrafi wykończyć, czasem masz dość, ale nie znam już piękniejszego stanu niż bycie matką :-)...powiem Wam tak, macie fart, bo sporo tu mamuś "wtórujących" ;-) i chętnie służymy radą :-):tak:

jeżeli chodzi o samopoczucie, ja pierwszą jak i drugą ciąże przechodzę rewelacyjnie (nie wliczając senności, ale tego akurat nie zaliczam do czegoś męczącego ;-):-D ), teraz tylko blizna po CC pobolewa i to jedyny mankament :tak:, tak więc stan ciąży Wam służy i należy się z tego cieszyć :-)

Ella, mnie też blizna już nie pobolewa, ale cóż za około tydzień pewnie znów da o sobie znać i przy każdym "wzroście" macicy będziemy to odczuwały, pewnie z miesiąca na miesiąc mniej, bo się przyzwyczaimy już do tego "bólu" :tak:

Listą ja się mogę zająć...nawet chętnie (też ostatniomyślałam, że zrobił się bałagan :zawstydzona/y:), zrobię to podobnie jak w kalandarzu, jeżeli są jakieś sprzeciwy co do mojej osoby czekam na inne propozycje ;-):-)

dobrej nocki kochane :-)

witam wszystkie brzuszki!!:))
My dzis wlasnie wrocilismy z wakacji i wreszcie w domku!!:-))

wITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE!!!SERDECZNIE GRATULUJE!!!

Nadrobie was jutro bo dzis padam i chce sobie odpoczac i sie zrelaksowac
poczytalam tak tylko dwie strony i widze ze coraz wiecej nas przybywa, a lena niestety odeszla od nas:(:(:(ale trrzymam mocno kciuki za owocne staranka!!!!!!!!!i duzo sily!!
co do objawow to ja teraz 2 dni czulam sie super zero objawow a od wczoraj lekkie mdlosci dzis pod wieczor czulam sie strasznie zle, zgaga ,mdlosci... ale po jakims czasie przechodzi ,piersi zaczynaja byc pelniejsze i bardziej wrazliwe a tak poza tym ok!:) i widze ze u was tezk wszyst:ko oki i u niektorych nawet juz po usg ....ja ciagle czekam...i poczekam z miesiac na I USG no ale trzeba:D
milego wieczorku dziewczyny !! !
Dotkass fajnie gdbys sie zajela lista,przeciwniczek raczej nie bedzie;-)

Cześć dziewczyny, wczoraj wieczorem zobaczyłam pierwszy raz w życiu dwie kreski na teście:) Wpadłam w szał, ale nie większy niż mój mąż:) Cieszymy się strasznie z tej ciąży i mamy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, aż do samego rozwiązania. Przybliżony termin mam na środek kwietnia. Jutro wybieram się na pierwszą wizytę do ginekologa, ale najpierw muszę jakiegoś wybrać. Czy, którać z was może polecić jakiegoś konkretnego w Warszawie?

Pozdrawiam :)

Ojej! Chwilę mnie nie było, a tu tyle nowych kwietniówek!:szok: Wszystkie witam i gratuluje fasolek:tak:
U mnie wszystko jak zwykle -czyli bóle w dole pleców i zmęczenie. Raz zdarzyło mi sie tulić sedesik:zawstydzona/y: Pojechałam w weekend do rodziców powiedzieć im o wnuku/wnuczce. Pokazałam im zdjęcie USG. Mama była zaskoczona, że tak szybko nam się udało:tak: Tak więc dziadkowie bardzo się ucieszyli. Resztę weekendu leniuchowałam....:zawstydzona/y:
Ella1 z tą lista to faktycznie trzeba coś zrobic , bo jest straszny galimatias :tak:

hej dziewczyny:)
nie odzywałam sie cały weekend bo wesele i chrzciny i przeprowadzka :p nie było nas :p

ale ileż tu nowych osób !! :D
powieksza sie grono ;d;d

u mnie bez zmian, nadal mam mdłości :p ale przynajmniej nie wymiotuje pół dnia :p

a za równy tydzien ide do lekarzaaa :))))))

reklama
Ja niestety nie mogę powiedzieć na razie mamie :(
ona nie jest typem kobiety, która będzie się cieszyć z tego, że jest babcią. Jedyne co usłyszę to to, że stracę pracę i jak ja sobie to wyobrażam. ehh, z moją mamą nie ma lekko....

Do góry